Connect with us

Ξιφασκία

Το «ευχαριστώ» του τμήματος ξιφασκίας της Αθλητικής Λέσχης Χανίων στον Αντιδήμαρχο Στέλιο Μιχαηλάκη

Το τμήμα ξιφασκίας της Αθλητικής Λέσχης Χανίων ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Μιχαηλάκη για την συμβολή του στην επίλυση του προβλήματος που υπήρχε στην αίθουσα προπονήσεων.

 

Μέσω δελτίου τύπου του, το τμήμα ξιφασκίας της Αθλητικής Λέσχης Χανίων είπε το δικό του ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων Στέλιο Μιχαηλάκη, ο οποίος φρόντισε για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ενός συστήματος ανανέωσης του αέρα της αίθουσας προπονήσεων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε μια ουσιαστική κίνηση για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετώπιζε το τμήμα Ξιφασκίας της Αθλητικής Λέσχης Χανίων, προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων κ Μιχαηλάκης Στέλιος.  Ο κ Αντιδήμαρχος επιδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ιδιαίτερη ευαισθησία για τους  αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Χανίων αλλά και τους γονείς τους, φρόντισε για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ενός συστήματος ανανέωσης του αέρα της αίθουσας προπονήσεων του τμήματος Ξιφασκία της Λέσχης βελτιώνοντας έτσι τις συνθήκες προπονήσεων των αθλητών. Η προσπάθεια του κ Μιχαηλάκη ήταν αξιέπαινη και ελπίζουμε να βρεθούν στο Δήμο μιμητές και σε άλλους τομείς..

Ξιφασκία

Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων: Ξεκινούν τα μαθήματα εκμάθησης του πιο συναρπαστικού ολυμπιακού αθλήματος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ξιφασκία

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας: Χάλκινα τα κορίτσια της Αθλητικής Λέσχης Χανίων

ΞΙΦΑΣΚΙΑ
Συνεχίστε την ανάγνωση

Άλλα Σπορ

Συνεχάρη Στρατουδάκη και Κασιμάτη ο Σημανδηράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO