Connect with us

Γ' Εθνική

Με την εξ αναβολής 1η αγωνιστική συνεχίζεται η Γ’ Εθνική

Αντίστροφα μετρούν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο για την εξ αναβολής πρεμιέρα του πρωταθλήματος η οποία είχε αναβληθεί ελέω των καιρικών φαινομένων κυρίως στην κεντρική Ελλάδα. Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα συνεχίστηκε από την 2η αγωνιστική και ήδη έχουν διεξαχθεί τρία ματς.

 

 

Την Τετάρτη κλείνει η εκκρεμότητα της 1ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής να έχουν ένα επίπονο πρόγραμμα με τρία ματς μέσα στην εβδομάδα καθώς η 5η αγωνιστική θα διεξαχθεί Σάββατο λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής για τον Αλμυρό ο οποίος υποδέχεται το Χαϊδάρι στο Ηράκλειο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών τους στο πρωτάθλημα καθώς έμειναν στο 1-1 με την Αγία Παρασκευή και μάλιστα ισοφάρισαν στο 88’ εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από το 71ο λεπτό λόγω αποβολής του Στυλιανόπουλου.

Στον Άγιο Νικόλαο η τοπική ομάδα μετά την ήττα της πρεμιέρας πήρε δυο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) και με στόχο μια ακόμη φιλοξενεί τον ισόβαθμο του Άρη Πετρούπολης ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 1-0.

Εντός έδρας αναμέτρηση για την Επισκοπή η οποία στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα. Το Ρεθυμνιώτικο συγκρότημα προέρχεται από ήττα 1-0 από τον Εθνικό και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τους 3 βαθμούς κόντρα στην Αθηναϊκή ομάδα η οποία μετράει 3 ισοπαλίες σε 3 ματς.

Στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ φιλοξενεί την Προοδευτική με μοναδικό στόχο τη νίκη η οποία θα είναι και η πρώτη εντός έδρας αν τα καταφέρει καθώς είχε ηττηθεί στο ένα και μοναδικό ματς εντός Κρήτης από τον Άρη Πετρούπολης.

Τέλος ο Ερμής Ζωνιανών φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Πειραιά ο οποίος αναζητά ακόμα τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα αφού σε τρια ματς έχει ισάριθμες ήττες. Η ομάδα του Ρεθύμνου από την άλλη με αναπτερωμένο το ηθικό από την πρώτη νίκη στην επιστροφή στην Γ’ Εθνική θέλει να δώσει συνέχεια και να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης εξ αναβολής αγωνιστικής αλλά και οι ορισμοί των διαιτητών.

16:00 Αλμυρός-Χαϊδάρι: Μισαηλίδης (Χανίων) , Ξουρίδας (Αν. Αττικής) –Κελαϊδης(Ρεθύμνου)

16:00 AOAN – Αρης Πετρούπολης: Ζαφείρης (Ηρακλείου), Μπλαβάκης (Ηρακλείου), Μαυρεδάκης (Χανίων)

16:00 Επισκοπή-Απόλλων: Σαμιωτάκης, Μπιμπάκης, Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

16:00 ΠΟΑ-Προοδευτική: Ταμπουραντζής (Λασιθίου), Σιγανός(Λασιθίου), Διονύσης (Ρεθύμνου)

16:00 Ατρόμητος Π. -Ερμής Ζων.: Νικολάου, Ανδρέου,Γκούντας (Αθηνών)

16:00 ΑΟ Υπάτου-Ηλυσιακός: Τουλούμης, Ντόβολης, Λυκομήτρος (Εύβοιας, Εύβοιας-Αργολίδας)

16:00 Εθνικός Πειραιά-Ελλοπιακός: Ζαχαρόπουλος, Κουλοχέρης-Κωστάκης (Αν. Αττικής)

16:00 Φωστήρας-Αγία Παρασκευή: Δρούζας (Αργολίδας(, Τσελεπίδης, Γκούβας (Αν. Αττικής-Αν. Αττικής)

16:00 Πανιώνιος-Περαμαϊκός: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Καραγιάννης, Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)

Γ' Εθνική

Βασίλης Πλουσής: «Σκληρή δουλειά, πίστη και επιμονή»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Σε νέο ρόλο ο Πλουσής στον Άγιο Νικόλαο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου ο Αναστάσης Χουρδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO