Connect with us

Κολύμβηση

Συνεχίζουν το… ταξίδι Βαρουχάκης-Πατεράκης παρά τα “απρόοπτα” | video

Κώστας Βαρουχάκης και Νίκος Πατεράκης συνεχίζουν την υπερπροσπάθεια τους, να κολυμπήσουν από τα Αντικύθηρα μέχρι το λιμάνι Κισσάμου , με σκοπό την στήριξη των αναγκών Ε.Ε.Ε.ΕΚ –  Αργά το βράδυ διέκοψαν την προσπάθεια τους λόγω δυσμενών συνθηκών.

 

Ο άθλος… συνεχίζεται για τους Κώστα Βαρουχάκη και Νίκο Πατεράκη, οι οποίοι παρά τα απρόοπτα που συνάντησαν, με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τα υπόγεια ρεύματα που συνάντησαν, συνεχίζουν την προσπάθεια τους και αναμένεται να φτάσουν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο Τελωνείο Κισσάμου.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, οι δύο άνδρες διέκοψαν την προσπάθεια τους, έπειτα από υπόδειξη των ναυαγοσωστών και αφού μεταφέρθηκαν σε ασφαλές για την διεξαγωγή της δράσης σημείο τις πρώτες πρωινές ώρες, διανύουν πλέον τα τελευταία 10 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται πως ο μεγάλος στόχος του Κώστα Βαρουχάκη και του Νίκου Πατεράκη είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισσάμου (Ε.Ε.Ε.Εκ. Κισσάμου). 

 

Η ενημέρωση από τον Δήμο Κισσάμου:

Σε επικοινωνία της ομάδας που συνοδεύει τον Κώστα Βαρουχάκη και τον συναθλητή του Νίκο Πατεράκη με το Δήμο Κισσάμου, έγινε γνωστό ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και υπόγειων ρευμάτων που συνάντησαν οι αθλητές μας έχοντας ήδη διανύσει περίπου 20 χλμ από τα Αντικύθηρα προς Κίσσαμο, καθ’ υπόδειξη των ναυαγοσωστών, διέκοψαν την δράση αργά το βράδυ. Αφού μεταφέρθηκαν σε ασφαλές για την διεξαγωγή της δράσης σημείο τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Κώστας και ο Νίκος θα συνεχίσουν την κολύμβηση για τα τελευταία 10 χλμ και θα τερματίσουν μετά τις 3 το απόγευμα στο Τελωνείο Κισσάμου.

Κολύμβηση

Σημαντική εμπειρία στην Καλαμάτα για τις κολυμβήτριες του ΝΟΧ στο “7ο Κύπελλο Σπύρου Κοντόπουλου”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κολύμβηση

ΝΟΧ: Με πέντε αθλητές στο Acropolis Swim Open 2024

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κολύμβηση

«Αργυρός» ο Τσαπατάκης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδέιρα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO