Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ο Μινώταυρος τίμησε τον σπουδαίο Αντώνη Τσαπατάκη!

Ο σπουδαίος Αντώνης Τσαπατάκης έδωσε το παρόν στον χορό της ομάδας του Μουρνιών και τον τίμησε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

 

Ο Παγκόσμιος Αντώνης Τσαπατάκης βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα του Μινωταύρου και τιμήθηκε από την διοίκηση του συλλόγου. Μάλιστα στον Αντώνη Τσαπατάκη δόθηκε και μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του και το νούμερο 10 στην πλάτη δείχνοντας την στενή σχέση που έχει με τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου

Ευχαριστούμε!

Ο ΑΟ Μινώταυρος με την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του συλλόγου, θέλει να ευχαριστήσει όλη την αθλητική και τοπική κοινωνία για την θερμή υποστήριξη.

Και οι δύο στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Ευχαριστούμε χορηγούς, εθελοντές, γονείς και συντοπίτες: είστε η δύναμη μας! Τον Νίκο Καρκάνη και το συγκρότημα του, τον Χορευτικό Ομιλο “Ψηλορείτης “, τους “Σταυραετούς”, τους αιρετούς, την ΕΠΣ Χανίων, τον βουλευτή Χανίων, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στο πλαίσιο της βραδιάς τιμήθηκε ο όμιλος επιχειρήσεων “Καραβαράκη” για την συνεχή υποστήριξη στον Μινώταυρο και ξανά ο παγκόσμιος πρωταθλητής και φίλος -που δεν λείπει ποτέ από την παρέα μας- Αντώνης Τσαπατάκης για την πρόσφατη, μεγάλη επιτυχία του στο Μάντσεστερ.

Και του χρόνου με υγεία…

Α' ΕΠΣΧ

Δίπλα στον Παναγιώτη ο Ίκαρος – Τα σημεία στήριξης – κουμπαράδες σε επιχειρήσεις των Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Συνεχίζουν οι ανακοινώσεις στον Ιδομενέα: Ανανέωσαν και οι Μερόλλι, Κανελλάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Γρανίτης: Τρεις ακόμα βασικοί παραμένουν “κιτρινόμαυροι”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO