Connect with us

Χανιά

Ενίσχυση του κρητικού στοιχείου με Αντώνη Δερμιτζάκη τα Χανιά!

Ο Αντώνης Δερμιτζάκης επιστρέφει στην πόλη της καταγωγής του, με τα Χανιά να ανακοινώνουν την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της περασμένης σεζόν.

 

Την απόκτηση του 19χρονου υψηλόσωμου επιθετικού Αντώνη Δερμιτζάκη γνωστοποίησαν τα Χανιά, που ενισχύουν έτσι το κρητικό στοιχείο με έναν παίκτη που έχει καταγωγή από την πόλη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που την περασμένη σεζόν πέτυχε επτά γκολ σε 26 παιχνίδια με την φανέλα του Βύρωνα Καβάλας στη Γ’ Εθνική, έχει καταγωγή από τα Χανιά και είναι γεννημένος στην Καβάλα, ξεκινώντας την καριέρα του από την ακαδημία της Ξάνθης.

Πρόκειται για μία “έξυπνη” επένδυση των Χανίων, που αποκτούν έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2. O Δερμιτζάκης υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, το οποίο είναι μάλιστα και το πρώτο επαγγελματικό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση των Χανίων:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο επιθετικό Αντώνη Δερμιτζάκη. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Με καταγωγή από τα Χανιά και γεννημένος στη Καβάλα στις 23 Ιανουαρίου 2004, ο ύψους 1.87 επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στις ομάδες υποδομών του Νέστου Χρυσούπολης. Ακολούθησε η Κ19 του ΑΟ Καβάλας, ενώ το 2021 επέστρεψε στον Νέστο με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Με την ομάδα της Χρυσούπολης αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Τη χρονιά που πέρασε φόρεσε τη φανέλα του Βύρωνα Καβάλας με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!

«Χαρούμενος που το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο είναι με τα Χανιά»

Στις πρώτες του δηλώσεις, έπειτα από την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου της καριέρας του, το νέο απόκτημα των Χανίων ανέφερε στο www.chaniafc.gr: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που από σήμερα αποτελώ και εγώ μέλος της ομάδας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο είναι με τα Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εύχομαι υγεία και καλή χρονιά στους συμπαίκτες μου με πολλές επιτυχίες».

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO