Connect with us

Μεταγραφές 2023

Το Transfer Report του Σαββάτου (29/07)

TRANSFERREPORT_μεταγραφες

Το Sportcaster.gr σας παρουσιάζει καθημερινά τις κινήσεις των Κρητικών ομάδων στο μεταγραφικό παζάρι και όλες τις κινήσεις των ομάδων της ΕΠΣ Χανίων.

 

Το Sportcaster.gr καταγράφει  και παρουσιάζει καθημερινά συγκεντρωμένες όλες τις μεταγραφικές κινήσεις των κρητικών ομάδων των Εθνικών κατηγοριών αλλά και από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ, μέσα από το Transfer Report.

Όσον αφορά τις ομάδες της Κρήτης, ο ΑΟΑΝ προχώρησε σε μια πολύ δυνατή μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαχαρία Χριστογιάννη, που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ναυπακτιακό, Τηλυκράτη Λευκάδας, ΑΕ Μεσολογγίου, Ηρόδοτο και ΑΟ Υπάτου.

Σε τοπικό επίπεδο, υπήρξαν δύο μεταγραφικές κινήσεις από ομάδες της Β’ ΕΠΣ Χανίων, με τον Ήφαιστο να προχωρά στην απόκτηση του Βαγγέλη Λαλαΐτη, με τον έμπειρο αμυντικό αν προέρχεται από τον Αργοναύτη Πειραιά.

Μεταγραφή έκανε και ο Κουμπές, που ενισχύθηκε με τον Χρήστο Κοντό, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Νέο Σαμψών και έτσι στη νέα του ομάδα θα συναντήσει αρκετούς πρώην συμπάικτες του. Ο έμπειρος αμυντικός μετά από 7 χρόνια στον Νεο Σαμψών (ο οποίος ανέστειλε τη λειτουργία του) θα συνεχίσει στους νεοφώτιστους στην Β’ΕΠΣΧ, κιτρινόμαυρους.

Χρήστο Κοντό

 

Σε επίπεδο γυναικών, ο ΑΟ Χανιά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Μακράκη, που θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τα “μπλε” για μια ακόμη σεζόν.

 

Μεταγραφές 2023

Έσκασε η «βόμβα» – Στον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Από τον ΠΟΑ στο Αιγάλεω ο Ικεότσα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Πήρε Καρρίκι το Αιγάλεω – Τρίτη προσθήκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO