Connect with us

Μεταγραφές 2023

Το Transfer Report της Παρασκευής (28/07)

TRANSFERREPORT_μεταγραφες

Το Sportcaster.gr σας παρουσιάζει καθημερινά τις κινήσεις των Κρητικών ομάδων στο μεταγραφικό παζάρι και όλες τις κινήσεις των ομάδων της ΕΠΣ Χανίων.

 

Το Sportcaster.gr καταγράφει  και παρουσιάζει καθημερινά συγκεντρωμένες όλες τις μεταγραφικές κινήσεις των κρητικών ομάδων των Εθνικών κατηγοριών αλλά και από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ, μέσα από το Transfer Report.

Την Παρασκευή το “μενού” δεν είχε πολλές μεταγραφές, αλλά κυρίως ανανεώσεις και αποχωρήσεις. Σε τοπικό επίπεδο ο Παγχανιακός/ΑΟΔΑ αποχαιρέτησε τον Άγγελο Ζανή, που οδεύει προς Απόλλων, ενώ ο Γιώργος Σκουλάς αποτελεί παρελθόν για την Σπάθα έπειτα από μια διετία, καθώς μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στα Χανιά, επιστρέφει στο Ηράκλειο, όπου θα αγωνιστεί με την Δαμάστα, που ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Αγγελος Ζανής

Κατά τα άλλα, η ΕΘΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Βαρδαλάκη, ενώ στις γυναίκες ο ΑΟ Χανιά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αντωνία Μαρινάκη, που έτσι συνεχίζει στις “μπλε” για 6η συνεχόμενη χρονιά.

 

Μεταγραφές 2023

Έσκασε η «βόμβα» – Στον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Από τον ΠΟΑ στο Αιγάλεω ο Ικεότσα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Πήρε Καρρίκι το Αιγάλεω – Τρίτη προσθήκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO