Connect with us

Μεταγραφές 2023

Το Transfer Report της Παρασκευής (21/7)

TRANSFERREPORT_μεταγραφες

Το Sportcaster.gr σας παρουσιάζει τις κινήσεις των Κρητικών ομάδων στο μεταγραφικό παζάρι και όλες τις κινήσεις των ομάδων της ΕΠΣ Χανίων που έγιναν την Παρασκευή (21/07).

 

Το Sportcaster.gr σας παρουσιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων για την Παρασκευή (21/07), με το Transfer Report.

Αναμφίβολα οι μεταγραφικές κινήσεις που ξεχώρισαν στο χθεσινό μεταγραφικό «παζάρι» ήταν εκείνες των Χανίων. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα έντυσε στα «μπλε» τον Κυριάκο Μαζουλουξή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά, παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες.

Επίσης, κάτοικος Χανίων έγινε και ο Χρήστος Ελευθεριάδης, με την ομάδα να πυροδοτεί μία «βόμβα» που σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Ο έμπειρος εξτρέμ είπε «όχι» στις προτάσεις του Ιωνικού και των Καλλιθέας, Καλαμάτας και Λεβαδειακού που διεκδικούσαν την υπογραφή του και ντύθηκε στα «μπλε» των Χανίων.

Στο τοπικό των Χανίων, ο Χάλης ανακοίνωσε την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών, φτάνοντας σε συμφωνία με τους Γιώργο Σταθάκη από τον Ηρακλή Νεροκούρου, Χρήστο Παρασκευούδη και Μιχάλη Κατσουλάκη από Α.Ε. Κυδωνίας, Μανόλη Κυριακάκη από Γρανίτη Αγίας Μαρίνας, Χάρη Βαρίκο από Νέο Σαμψών, και Γιάννη Γεωργανά από Ιδομενέα Γαλατά. Παράλληλα, η ομάδα του Βαρυπέτρου ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Κώστα Μανελλάρι.

Όσον αφορά το βόλεϊ, ο ν.ΟΠΕΡ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Κωστή Καλαϊτζιδάκη και Μανώλη Ξανθάκη, αλλά και την απόκτηση της Νίκης Πίσσα, η οποία επιστρέφει στον σύλλογο.

 

 

Μεταγραφές 2023

Έσκασε η «βόμβα» – Στον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Από τον ΠΟΑ στο Αιγάλεω ο Ικεότσα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Πήρε Καρρίκι το Αιγάλεω – Τρίτη προσθήκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO