Connect with us

Μεταγραφές 2023

Το Transfer Report της Τρίτης (18/07)

TRANSFERREPORT_μεταγραφες

Το Sportcaster.gr σας παρουσιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις των Κρητικών ομάδων και όλες τις κινήσεις που έγιναν την Τρίτη (18/07).

 

Στη Γ’ Εθνική υπήρξε η μεγαλύτερη μεταγραφική κινητικότητα των κρητικών ομάδων κατά την χθεσινή μέρα, Τρίτη 18 Ιουλίου.

Το Sportcaster.gr σας παρουσιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις των Κρητικών ομάδων για την Δευτέρα (17/07), με το Transfer Report.

Στην Τουρκία ο Διαμαντής

Σχετικά με τον ΟΦΗ η μοναδική είδηση  αφορούσε τον Αποστόλη Διαμαντή ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιστανμπούλσπορ που θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 23χρονου στόπερ.

Τερματοφύλακα και ανανεώσεις ο ΠΟΑ, αποχώρηση σε ΑΟΑΝ

Στην Γ’ Εθνική, ο ΠΟΑ ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση. Ο Ατσαλένιος απέκτησε τον 33χρονο τερματοφύλακα Ζαχαρία Καβουσάκη. Επίσης με τους πράσινους ανανέωσαν οι Μανώλης Βοργιάς και Θανάσης Μπέης .

Στον ΑΟΑΝ παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Γιαγκιόζης, με τον Ηρακλειώτη τερματοφύλακα να αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μεταγραφή και ανανεώσεις ο Ν.Κισσαμικός

Στα τοπικά Χανίων κινητικότητα παρατηρήθηκε μόνο στο Καστέλι. Ο Νέος Κισσαμικός ανακοίνωσε μια μεταγραφή και τρεις ανανεώσεις. Οι κυανόλευκοι απέκτησαν τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Άντι Αλκούρτι από την Σπάθα, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους Γιώργο Ζαχαριάδη, Γιώργο Ψωματάκη  και Στρατή Μπρεδάκη. 

Παρέμεινε η Εράζο στη ΡΕΑ

Τέλος σε επίπεδο γυναικών, ο ΑΟ ΡΕΑ ανακοίνωσε την παραμονή της Κολομβιανής Βίβερλυ Εράζο 

Μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά όλες τις μεταγραφές σε ΟΦΗ – Χανιά – ΟΦΙ πατώντας εδώ, και όλες τις μεταγραφές σε Α’ και Β΄ κατηγορία των Χανίων πατώντας εδώ.

Μεταγραφές 2023

Έσκασε η «βόμβα» – Στον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Από τον ΠΟΑ στο Αιγάλεω ο Ικεότσα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Πήρε Καρρίκι το Αιγάλεω – Τρίτη προσθήκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO