Connect with us

Πάντελ

Το τριήμερο 7-9 Ιουλίου το “1st Varlion Summer Cup” στο Chania Padel Club

Ένα πολύ μεγάλο τουρνουά διοργανώνει το Chania Padel Club στο City Sports Center το τριήμερο 7 έως 9 Ιουλίου, καθώς θα διεξαχθεί το “1st Varlion Summer Cup” με συμμετοχές από όλη της Κρήτη – Το ενδιαφέρον από παίκτες master και η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής.

 

Στο City Sports Center θα χτυπά η… καρδιά του Padel το τριήμερο 7-9 Ιουλίου, καθώς έρχεται το “1st Varlion Summer Cup” από το Chania Padel Club, μια διοργάνωση που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, στην οποία θα υπάρχουν συμμετοχές από όλη την Κρήτη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από παίκτες master, προκειμένου να λάβουν μέρος στην διοργάνωση, κάτι που φυσικά δίνει μια άλλη… αίγλη στην όλη προσπάθεια.

Ήδη αρκετοί είναι αυτοί που έχουν κλείσει ήδη την θέση τους για το “1st Varlion Summer Cup” με την προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής να λήγει την προσεχή Τετάρτη 5 Ιουλίου.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως για την πρώτη κατηγορία θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο τόσο για τους νικητές, όσο και για τους δευτεραθλητές, ενώ δώρα θα λάβουν 1οι και 2οι σε όλες τις κατηγορίες.

Πάντελ

Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα προσγειώθηκε σε γήπεδο πάντελ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πάντελ

Ολοκληρώνεται με τα νοκ άουτ το “1st Varlion Summer Cup”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πάντελ

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας του “1st Varlion Summer Cup” | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO