Connect with us

ΕΠΣΗ

Θετικές εξελίξεις για ενωσιακό γήπεδο στην ΕΠΣΗ

Στην ΕΠΣΗ “ψάχνονται” για την δημιουργία ενωσιακού γηπέδου και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα, για την αξιοποίηση της έκτασης του παλιού γηπέδου ΤΕΙ στο Ηράκλειο.

 

Μια σκέψη που υπήρχε καιρό στην ΕΠΣΗ, έχει μπει μπροστά για τα… καλά, καθώς υπάρχουν θετικές εξελίξεις ώστε η ΕΠΣΗ να αποκτήσει ενωσιακό γήπεδο. Με αφορμή και την τελευταία επιτυχία της Μικτής Ηρακλείου Κ16 που αναδείχθηκε 2η στην Ελλάδα, προχώρησαν οι διαδικασίες προκειμένου η ΕΠΣΗ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο.

Πρόκειται για την έκταση του παλιού γηπέδου ΤΕΙ, νυν Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) με τους ανθρώπους της Ένωσης να περιμένουν κάποιες διαδικασίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αποφασίστηκε να γίνει παραχωρητήριο της έκτασης στην Περιφέρεια Κρήτης, που θα αναλάβει και την χρηματοδότηση του έργου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Σημαντικά βήματα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για την δημιουργία του ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣΗ, προχωρώντας τις διαδικασίες για την αξιοποίηση της έκτασης του παλιού γηπέδου ΤΕΙ, νυν Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ).

Το θέμα τρέχει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενωσιακού Γηπέδου ΕΠΣΗ κ. Μανόλης Μαθιουδάκης μαζί με τον μηχανικό κ. Κωστάκη, ενώ πριν λίγες ημέρες έγινε μια κομβική συνάντηση και προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες, αποφασίστηκε να γίνει παραχωρητήριο της έκτασης στην Περιφέρεια Κρήτης, που θα αναλάβει και την χρηματοδότηση του έργου.

Στο σημείο που θα δημιουργηθεί το γήπεδο βρέθηκε ο κ. Μαθιουδάκης μαζί με εκπρόσωπο τεχνικής εταιρείας ενώ θα προκηρυχθεί και ο σχετικός διαγωνισμός.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης μαζί τους αντιπεριφερειάρχες κ. Νίκο Συριγωνάκη και Γιώργο Πιτσούλη έχουν καταβάλει κάθε προσπάθεια για το ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΗ ενώ από πλευράς ΕΛΜΕΠΑ την υπόθεση χειρίζονται οι αντιπρυτάνεις κ. Μανιός Θρασύβουλος, Βιδάκης Νίκος, ο μηχανικός κ. Αριστείδης Κουτρούλης και ο υπεύθυνος περιουσίας κ. Γιάννης Ρομπογιαννάκης.

Τοπικά

Νέα Ιωνία – ΑΟ Τυμπακίου 1-0 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τοπικά

Ο Σπήλιος στο Νέα Ιωνία – Απόλλων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τοπικά

Πρώτη ήττα για Τυμπάκι…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO