Connect with us

Τέννις

1 χρυσό και 2 χάλκινα για τους αθλητές του ΟΑ Σούδας

Σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν οι αθλητές του ΟΑ Σούδας στο ατομικό open πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, καθώς είχαν απολογισμό 1 χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια.

 

Με εμπειρίες αλλά και μετάλλια επέστρεψαν από την Θεσσαλονίκη οι αθλητές του ΟΑ Σούδας που συμμετείχαν στο ατομικό open πρωτάθλημα για ηλικίες κάτω των 10 ετών, με την Αναστασία Δερμιτζάκη να αναδεικνύεται νικήτρια την κατηγορίας της και να παίρνει το χρυσό μετάλλιο, ενώ επίσης μετάλλια πήραν η Ειρήνη Αρετάκη και ο Ορφέας Λειβαδιτάκης

Η ενημέρωση του ΟΑ Σούδας:

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, 3η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΙΒΑΔΙΤΑΚΗ ΟΡΦΕΑ.
Μικροί αθλητές και μικρές αθλήτριες του Ομίλου μας, της κατηγορίας κάτω των 10 ετών, έλαβαν μέρος σε τουρνουά που διεξήχθησαν πρόσφατα.
Στο ατομικό open πρωτάθλημα για αγόρια & κορίτσια κάτω των 10 ετών, πράσινο επίπεδο, που διεξήχθη 28 & 29 Μαΐου στον Όμιλο Πρωταθλητών Θεσσαλονίκης, υπήρξαν οι παρακάτω επιτυχίες.

Η ΑΡΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ήταν Νο 1 σε 32άρι ταμπλό και κατέλαβε την 3η θέση. Με ένα bye και δύο νίκες έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε από την Βαρώνη Γ. του Ο.Α. Βούλας, με 62.


Ο ΛΕΙΒΑΔΙΤΑΚΗΣ ΟΡΦΕΑΣ ήταν Νο 1 σε 64άρι ταμπλό και κατέλαβε την 3η θέση. Με ένα bye και τρεις νίκες έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε δύσκολα από τον νικητή της κατηγορίας Κακρή Α. του ΑΟΑ ΧαΪδαρίου, με 75(2).


Στο ατομικό open πρωτάθλημα για αγόρια & κορίτσια κάτω των 10 ετών, πράσινο επίπεδο, που διεξήχθη 4 & 5 Ιουνίου στον Όμιλο ΑΕ Πορτοράφτη, υπήρξαν οι παρακάτω επιτυχίες.
Η ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ήταν Νο 3 σε 32άρι ταμπλό και κατέλαβε την 1η θέση. Με ένα bye και τρεις νίκες έφτασε στο τελικό της διοργάνωσης όπου και κέρδισε την Βαρώνη Γ. του Ο.Α. Βούλας, με 64 και αναδείχθηκε νικήτρια της κατηγορίας.

Ο ΛΕΙΒΑΔΙΤΑΚΗΣ ΟΡΦΕΑΣ με δύο νίκες σε 32άρι ταμπλό, μπήκε στην 8άδα.
Ο ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν μπήκε στο κυρίως ταμπλό καθώς με μία νίκη και δύο ήττες κατέλαβε την 3η θέση στο group που συμμετείχε.
Πολλά μπράβο στα παιδιά του Ομίλου μας που συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες και στους προπονητές τους, Ριτζάκη Μαρία και Παπαγιαννάκη Αντώνη.

Τέννις

Εντυπωσιακά στις «16» της Μαδρίτης η Σάκκαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά στην Μαδρίτη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Κόντρα στον Βραζιλάνο Μοντέιρο στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO