Connect with us

Ακαδημίες

Κρίμα και άδικο για το Ηράκλειο – Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Πέλλα!

Ένα γκολ του Καραμίτση στο 49ο λεπτό έκρινε τον μεγάλο τελικό του Ενωσιακού Πρωταθλήματος Κ16 με την Πέλλα ν’ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ελλάδας.

 

Η Μικτή Ηρακλείου σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ όμως το δοκάρι και ο καταπληκτικός τερματοφύλακας της ομάδας της Μακεδονίας χάρισε τη νίκη και τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΕΠΣ Πέλλας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μπαστάκη θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο του τελικού που έγινε στο γήπεδο της Βουλιαγμένης όταν ο Χότζα εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κάππα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Πέλλα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα χάρις σε γκολ του Καραμίτση που έκανε το 1-0 με διαγώνιο σουτ στο 49ο λεπτό.

Το Ηράκλειο αντέδρασε και στο 55ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία με το πλασέ του Ορφανουδάκη μέσα από την περιοχή της Πέλλας να φεύγει μόλις άουτ. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 68′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ ακόμα μια μεγάλη φάση είχε το Ηράκλειο στο 74′ ξανά με τον Ορφανουδάκη και την προσπάθεια του να έχει την ίδια κατάληξη. Στο τελευταίο 10λεπτο του παιχνιδιού η Πέλλα βελτίωσε την αμυντική της γραμμή, το Ηράκλειο δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Πέλλα: Κάππας, Αλμάλης, Γκόγκος, Λιάσιος, Παντικίδης, Καραμήτσος (57′ Γραμματικού), Κιόρτσης (75′ Μπόλας), Λάσκος, Μπάλλας, Καψάλης, Χατζηδιαμάντης.

Ηράκλειο: Χαχλιουτάκης, Βγόντζας, Κουμάκης (73′ Άλλα), Φαϊτάκης , Κωνσταντακόπουλος (80′ Πρέντι), Μαυρογιαννάκης, Χότζα, Καλλέργης (52′ Μαυρογιάννης), Τσαγκαράκης (52′ Ορφανουδάκης), Φθενάκης.

Ακαδημίες

Λύγισε τον Πανακρωτηριακό και προκρίθηκε στον τελικό η Κ14 του Μινωταύρου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Στον τελικό το Καλτσέτο – Ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Ανοίγει η αυλαία στο Final-4 Κ14 “Νεκτάριος Δασκαλάκης”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO