Connect with us

Χανιά

Για το τρίποντο και το σερί κόντρα στην ΑΕΚ Β’

Τα Χανιά υποδέχονται την ΑΕΚ Β’ στα Περιβόλια (2/6, 17:00) στο προτελευταίο τους φετινό παιχνίδι, με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να ψάχνει το τρίποντο της νίκης ώστε να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις, αλλά και στο αήττητο σερί που τρέχει στον δεύτερο γύρο της Super League 2.

 

Με στόχο να πανηγυρίσει… ξανά στα Περιβόλια, η ομάδα των Χανίων υποδέχεται την ΑΕΚ Β’ για την 28η αγωνιστική της Super League 2, στο προτελευταίο φετινό της παιχνίδι, όπου φυσικά στοχεύει στο τρίποντο της νίκης.

Το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη προέρχεται από την εκκωφαντική εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς με 3-0 και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, αλλά και στις καλές της εμφανίσεις, προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάληψη της 4ης θέσης και υπό προϋποθέσεις της 3ης.

Οι “μπλε” έχουν συμπληρώσει 11 συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία αγνοούν την ήττα και δείχνουν πως χτίζουν χαρακτήρα ενόψει της νέας χρονιάς, όπου μεγάλος στόχος θα είναι η άνοδος. Τα Χανιά θέλουν να κλείσουν την χρονιά με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή, ωστόσο στην προσπάθεια τους, έχουν κάποια προβλήματα να αντιμετωπίσουν.

Ο Καμαρά δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του μετά την θλάση την οποία υπέστη, ενώ επίσης εκτός βρίσκονται οι Ρότσα (απουσιάζει για προσωπικούς λόγους), Κοκκίνης (τραυματίας) και ο Μπουτσάκης που είναι τιμωρημένος.

Διαιτητής στα Περιβόλια θα είναι ο Μπαλαχούτης από τον συνδέσμο Πειραιά, που θα έχει για βοηθούς του, τους Τριαντάφυλλο και Σπηλιώτη.

Χανιά

Βρέντζος: “Ντρέπεται και η ντροπή….”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ Χανιά στην Μικτή Κ16 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

O SportCaster

Ένας υγιής οργανισμός που δείχνει ότι χρειάζεται πίστη και υπομονή γιατί το όραμα υπάρχει!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO