Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Απάντηση του Απόλλωνα Πόντου στην Βέροια: Δεχτήκαμε οργανωμένη επίθεση

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά τη φερόμενη επίθεση του στον φροντιστή της Βέροιας χτες (29/5), θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να απολογηθεί τη Πέμπτη 1 Ιουνίου.

 

Στο πλαίσιο αυτού του επεισοδίου η η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου εβγάλε ανακοίνωση όπου διαψέυδει την επίθεση και αφήνει η αιχμές για την ΠΑΕ Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου:
Επειδή η αλήθεια είναι ΜΟΝΟ μια και δεν επιδέχεται κάποιας άλλης ερμηνείας , η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ όπως έχει ενημερώσει θα καταβάλει κάθε δυνατή και νόμιμη προσπάθεια ώστε να λάμψει η αλήθεια στην προβοκάτσια της Βέροιας στο μεταξύ μας αγώνα.

Παρουσιάζουμε λοιπόν σήμερα δύο στοιχεία που προφανώς θα βοηθήσουν τον κάθε νοήμων άνθρωπο που διάβασε και άκουσε για το φερόμενο επεισόδιο που δήθεν προηγήθηκε πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων Πόντου -Βέροια.

Όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχουν 2 επίσημες λίστες οι οποίες προσκομίστηκαν από την ΠΑΕ Βέροια πριν τον αγώνα (1.30 ώρα πριν την έναρξη ) τόσο στους παρατηρητές του αγώνα , όσο και στους διαιτητές. Παράλληλα τα συγκεκριμένα έγγραφα δίνονται και στους υπευθύνους data οι οποίοι φέρουν την ευθύνη ηλεκτρονικής καταχώρησης και της αποστολής του φύλλου αγώνα στην διοργανώτρια αρχή.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ομολογίες των παρατηρητών 5 λεπτά πριν την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο η ΠΑΕ Βέροια ζήτησε να προσθέσει ακόμη ένα άτομο το οποίο ονομάζεται Βούλγαρης Αθανάσιος!

Ναι καλά διαβάζετε είναι ο κύριος που κατά δήλωσή του γρονθοκοπήθηκε και ο οποίος παρουσιάστηκε χθες στον εισαγγελέα Κιλκίς δίχως το παραμικρό τραύμα για να καταθέσει ψευδώς όλα όσα ισχυρίστηκε στην ψευδέστατη μήνυσή του κατά του κ. Δημήτρη Καλαιτζίδη, και για το οποίο θα καταθέσουμε φωτογραφικό υλικό στην ακροαματική διαδικασία.

Τον κ. Βούλγαρη λοιπόν η ΠΑΕ Βέροια σκέφτηκε κατόπιν εορτής να τον βάλει στο φύλλο αγώνα , συμπληρώνοντας χειρόγραφα το όνομά του !!!

Μα πως είναι δυνατόν μια σοβαρή ΠΑΕ και τόσο οργανωμένη να υποπέσει σε τέτοιο λάθος;

Μα να ξεχάσουν να γράψουν σε ένα έντυπο το οποίο συμπλήρωσαν με νηφαλιότητα τον φροντιστή τους που τον είχαν στείλει στο γήπεδο μόνο του; Άραγε για ποιόν λόγο; Σε τι αποσκοπούσε η παρουσία του εκεί αρχικά χωρίς καμία ιδιότητα και για ποιόν λόγο τον προσθέσανε λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα;

Τραγελαφικό γεγονός βέβαια πως οκ. Βούλγαρης παρακολούθησε ολόκληρο τον αγώνα στην συνέχεια από την κερκίδα και σε πλήρη ηρεμία, αν και «σοβαρά» γρονθοκοπημένος….!

Τα συμπεράσματα ανήκουν στον κόσμο που εύκολα μπορεί να καταλάβει ποιος ήταν ο στόχος αυτής της σκευωρίας και της οργανωμένης προβοκάτσιας σε βάρος της ομάδος μας.

Εκ των υστέρων λοιπόν προστέθηκε ένα άτομο που ακόμη και κατά την άφιξη της Βέροιας στο γήπεδο δεν είχε καμία ιδιότητα!

Φυσικά την οφθαλμοφανέστατη παρέμβαση στο έγγραφο με στυλό (δεύτερη φωτο) , επιβεβαιώνει και το ηλεκτρονικό έγγραφο που επίσημα δόθηκε στην ομάδα μας ( πρώτη φωτο) από την διοργανώτρια και στο οποίο φαίνεται πως ο κ. Βούλγαρης εμφανίζεται τελευταίος στην λίστα ως τρίτος φροντιστής (ούτε η Μπαρτσελόνα δεν έχει τρείς) και ενώ οι συνάδελφοί του αναγράφονται πιο επάνω στην λίστα (8,9) .

Εμείς αναρωτιόμαστε ακόμη πως ένας άνθρωπος σοβαρά χτυπημένος παρουσιάστηκε χθες στην εισαγγελία Κιλκίς χωρίς να έχει το παραμικρός σημάδι και χτύπημα, καθώς δεν πέρασαν ούτε 18 ώρες από την φερόμενη επίθεση εναντίον του!

Όλα αυτά και άλλα στοιχεία που διαθέτουμε θα προσκομιστούν τόσο για την απόδειξη της αθωότητας του κ. Καλαιτζίδη , όσο και για την υποστήριξη της εις βάρος του κ. Βούλγαρη μήνυση, που κατατέθηκε αμέσως μετά τον αγώνα από τον κ. Καλαιτζίδη για ψευδή καταμήνυση και την συκοφαντία.

Χανιά

Ταουσιάνης: Είμαστε έτοιμοι για τα play off | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

ΑΕΛ: Μονόδρομος η προσφυγή στο Διαιτητικό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βαρύ πρόστιμο στο Αιγάλεω για τα επεισόδια με Ιωνικό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO