Connect with us

ΟΦΗ

Επίσημο του Ριέρα που επέγραψε έως το 2025!

Ο Άντριαν Ριέρα είναι και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό μέσο, που έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, που θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025.

 

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο Άντριαν Ριέρα, με τον Ισπανό να γίνεται η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Βάλντας Νταμπράουσκας, ενόψει της νέα σεζόν.

Ο Ριέρα, που έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ, που έτσι προσθέτει έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Adrian Riera, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2025 και αποτελεί την πρώτη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ισπανός μέσος, γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από την τετραετή θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης (114 συμμετοχές, 12 γκολ, 14 ασίστ), γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1996 στην Murcia.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Levante, έχοντας αγωνιστεί επίσης στις La Roda CF (11 συμμετοχές), Atletico Levante (7 συμμετοχές), Getafe CF B, Formentera (27 συμμετοχές, 3 γκολ), CD Toledo (1 συμμετοχή, 1 γκολ) και Villarreal CF B (15 συμμετοχές).

Adrian, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία με το μυαλό στον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO