Connect with us

Χανιά

Με Καμαρά η ενδεκάδα στο Ζηρίνειο, “έξω” ο Κόλα | pic

Με τον Καμαρά στην βασική του ενδεκάδα θα παρατάξει τα Χανιά ο Γιάννης Ταουσιάνης στο Ζηρίνειο, ενώ στον πάγκο θα παραμείνει ο Κόλα – Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

 

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κηφισιά και τα Χανιά, με την οποία ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική της Super League 2, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να παρατάσσει την ομάδα του σε σύστημα 4-3-3.

Ο Καλογεράκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η 4άδα της άμυνας αποτελείται από τους Κατσούρι, Ρότσα, Μάτζιο και Γιαμπερέ, ενώ στο κέντρο θα παίξουν Καμαρά, Τσέλιος και Λεμονής. Εκτός βασικού σχήματος έμεινε ο Κόλα, που έχασε πολλές προπονήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας, με τους Μανουσάκη, Μπουρσέλη και Μάναλη να αποτελούν την γραμμή κρούσης των “μπλε”.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Μαζουλουξής, Νοικοκυράκης, Πέιος, Παυλάκης, Γκίνη, Ταλάλ, Πρίτσας, Τεττέι

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι, Ρότσα, Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Καμαρά, Τσέλιος, Λεμονής, Μανουσάκης, Μπουρσέλης, Μάναλης

Διαιτητής: Καραντώνης Δημήτρης (Ημαθίας )
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος Ιωάννης, Χριστοδούλου Γεώργιος (Ημαθίας)
4ος Διαιτητής: Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ανακοίνωση τα Χανιά για προλάβουν τη(ον)… Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

O Φωτιάς σφυρίζει τα Χανιά στη Καλαμάτα – Πότε είχε βρεθεί ξανά στο δρόμο της χανιώτικης ομάδας | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO