Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αρης Σ.: Συνεχίζει η δυνατή τριάδα Παπαθανασίου – Ροκάκης – Σούλιαρης

Παπαθανασίου – Ροκάκης – Σούλιαρης

Σημαντικές ανανεώσεις για τον Αρη που κράτησε στη Σούδα τρεις κομβικούς και καθοριστικούς παίκτες

 

Μετά τον Κόλτζο, ο Αρης Σούδας έκανε γνωστές και τις πρώτες του κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν και μάλιστα όλες σημαντικές. Οι κυανόλευκοι συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και την νέα χρονιά με τρεις καθοριστικούς και πολύτιμους για την λειτουργία της ομάδας ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα η ομάδα από το λιμάνι ανανέωσε την συνεργασία της με τους  Κώστα Παπαθανασίου, Νίκο Ροκάκη και Βαγγέλη Σούλιαρη, ενώ παράλληλα ο σύλλογος δεν παραλείπει να κάνει γνωστές και τις πρωταγωνιστικές διαθέσεις που θα έχει και τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τούς ποδοσφαιριστές Κώστα Παπαθανασίου, Νίκο Ροκάκη και Βαγγέλη Σούλιαρη.

Οι τρεις από τους αρχηγούς της ομάδας που παραμένουν στην οικογένεια του Άρη Σούδας είναι οι πρώτες ανανεώσεις για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Παπαθανασίου, Ροκάκης και Σούλιαρης θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αγωνιζόμενοι με θέρμη και πάθος για την ομάδα μας στηρίζοντάς την να πετύχει τους στόχους της, που όπως κάθε χρόνο έτσι και στη νέα χρονιά είναι να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους και επιτυχίες.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς να έχουν ακόμη μία επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά και κάθε οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO