Connect with us

Ποδόσφαιρο

Παρθενική κλήση για Τζολάκη στην Εθνική Ελλάδας!

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας, ενώ ο Γκουστάβο Πογιέτ συμπεριέλαβε και  τον Κουλιεράκη.

 

Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Εθνικής ομάδας με τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα ή έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Euro.

Στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Κωνσταντής Τζολάκης, με τον Χανιώτη τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να πείθει τον ομοσπονδιακό τεχνικό με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό. Στις κλήσεις της Εθνικής βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, από την 1η Ιουνίου.

Η Ελλάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France) την Δευτέρα 29 Μαΐου. Εκτός κλήσεων έμεινε ο Φορτούνης.

Πιο συγκεκριμένα, την προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης και Δημήτρης Πέλκας.

Από την 1η Ιουνίου στις προπονήσεις θα «μπουν» και οι παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που εξασφάλισαν επιπλέον άδεια λόγω του τελικού του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα οι: Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Μπουχαλάκης: Πρέπει να βρούμε την δύναμη να σηκωθούμε ξανά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO