Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Αλεξόπουλος: Σημαντικό που κερδίσαμε αυτή την Επισκοπή

Όλα όσα είπε ο συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη, Γιώργος Αλεξόπουλος μετά τη νίκη της Προοδευτικής επί της Επισκοπής στο Ρέθυμνο.

 

Η Προοδευτική επικράτησε με 3-0 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο, πετυχαίνοντας μία σημαντική νίκη.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στη συνέντευξη τύπου, ο συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη, Γιώργος Αλεξόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κρητική ομάδα ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του θα κοιτάξει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έως το φινάλε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αλεξόπουλου:

«Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο Απομένουν 4 παιχνίδια. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε από το να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κοιτάξουμε τί πετύχαμε.

Βλέποντας το ματς ως προσπάθεια και ως απόδοση, πρέπει να πούμε ότι η Επισκοπή ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο. Εμείς ευτυχήσαμε από μία στατική φάση να κάνουμε το 0–1 και στο β’ ημίχρονο όπου νιώσαμε καλύτερα, παίξαμε και καλύτερα και δίκαια φτάσαμε σ’ αυτή τη νίκη.

Συγχαρητήρια στην Επισκοπή γιατί, τέτοιες ομάδες αναβαθμίζουν το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα της SL2. Είδα νέα παιδιά, μια ομάδα πάρα πολύ καλά δουλεμένη από έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και γι’ αυτό για μένα η αξία αυτής της νίκης είναι πάρα πολύ σημαντική».

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Αιγάλεω

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO