Connect with us

ΕΠΣΧ

Οι ομάδες της Σούδας συγχαίρουν τις ομάδες που ξεχώρισαν

Ο Άρης Σούδας αλλά και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου Σούδας εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους προς τους πρωταγωνιστές της σεζόν μέσω ανακοινώσεων.

 

Οι ομάδες της Σούδας εξέδωσαν ανακοίνωση οπού εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στους πρωταθλητές των τριών κατηγοριών της ΕΠΣΧ.

Η ανακοίνωση Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Σούδας:

«Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζονται συγχαρητήρια στην ομάδα του Γρανίτη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Χανίων 2022-23 καθώς και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Χανίων. Ευχόμαστε μια επιτυχημένη πορεία στους αγώνες των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Συγχαρητήρια εκφράζονται στην ομάδα του Ηρακλή Νεροκούρου και στην ομάδα του Ποσειδώνα Τσικαλαριών για την άξια κατάκτηση των δυο πρώτων θέσεων του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Χανίων 2022-23 και την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Α.Ο.Κουμπέ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Χανίων 2022-23 και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.»

Η ανακοίνωση του Άρη Σούδας:

«Από τον ΑΡΗ ΣΟΥΔΑΣ εκφράζονται συγχαρητήρια στην ομάδα του Γρανίτη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Χανίων 2022-23 καθώς και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Χανίων. Ευχόμαστε καλή πορεία στους δύσκολους αγώνες των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, που ακολουθούν.

Επίσης συγχαρητήρια εκφράζονται και στις ομάδες του Ηρακλή Νεροκούρου και του Ποσειδώνα Τσικαλαριών για την κατάκτηση των δυο πρώτων προνομιούχων θέσεων του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Χανίων 2022-23, που τους οδήγησαν στην άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Συγχαρητήρια και για την ομάδα του Α.Ο.Κουμπέ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Χανίων 2022-23, που τον οδήγησε στην άνοδο στην Β’ Κατηγορία.»

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Ο Κρικέλης σφυρίζει στο Φραγκοκάστελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO