Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Χάλης: Συγχαρητήρια στον Ηρακλή και “αντίο” για φέτος

Ο Χάλης με ανακοίνωση του συνεχάρη τον Ηρακλή Νεροκούρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, ενώ επιπλέον ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, τον τεχνικό Παντελή Μαυρεδάκη, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

 

Ολοκληρώθηκε η χρονιά στον Χάλη, με την ομάδα του Βαρυπέτρου να τερματίζει στην 9η θέση της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας από νωρίς τον στόχο της παραμονής στο φετινό πρωτάθλημα. Με ανακοίνωση της η διοίκηση ευχαρίστησε, παίκτες, προπονητή αλλά και τον κόσμο της για την στήριξη της φετινή χρονιάς.

Επιπλέον, ο Χάλης έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Ηρακλή Νεροκούρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα την άνοδο του στην Α’ ΕΠΣ Χανίων.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον Πρωταθλητή Β Τοπικού Πρωταθλήματος Α.Ο.Ηρακλής Νεροκούρου και του εύχεται καλή συνέχεια στο Α Τοπικό. Να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας θερμά τους πρωταγωνιστές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς επίσης και τον προπονητή μας.

Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες (χορηγούς μας) όλης της ευρύτερης περιοχής που στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια αυτή και ευελπιστούμε ότι θα τους έχουμε δίπλα μας και στην συνέχεια.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλο το φίλαθλο κόσμο του Βαρυπέτρου που με τη παρουσία του στο γήπεδο φέτος, έδειξε ο,τι η αγάπη του για την ιστορική μεγάλη ομάδα είναι διαχρονική και αυτό σίγουρα μας δίνει σαν Διοίκηση μεγάλη δύναμη και σιγουριά για να συνεχίσουμε από τη μεριά μας να δουλέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη και πάθος, ώστε η ομάδα μας να φτάσει ακόμη ψηλότερα, εκεί που πραγματικά την ονειρευόμαστε και που τις αξίζει να είναι.

Σας ευχαριστούμε πολύ..

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Επίσκεψη Υπευθύνων Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στην Α.Π. Σούδας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Χαζομπαμπάς” ο Μπολάνης, οι ευχές του Θησέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO