Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Χωρίς ψυχολογία και φινάλε με γκέλα για τον Παναθηναϊκό

Με το ισόπαλο 1-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους στην εφετινή Super League, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, σε ένα ματς όπου οι «πράσινοι» έδειξαν «άδειοι» κι εμφανώς απογοητευμένοι απ’ την απώλεια του τίτλου την περασμένη Δευτέρα (8/5) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι στην πραγματικότητα δεν είχε ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά ήθελε να κλείσει με νίκη τη σεζόν και προηγήθηκε κόντρα στον Άρη, ο οποίος όμως ισοφάρισε στη συνέχεια και τελικά το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ο Κλεϊνχέισλερ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο 6′, ο Ιτούρμπε με πολύ ωραία προσπάθεια κι εκτέλεση ισοφάρισε στο 29’ για τον Άρη. Στο 78’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε πέναλτι του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τους Κλεϊνχέισλερ (81’) και Νταρίντα (83’).

Κίτρινες: Σάρλια – Γκρέι, Πάλμα, Νταρίντα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (83’ Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (77’ Παλάσιος), Μαντσίνι, Μπερνάρ (64’ Τσέριν), Κλεϊνχέισλερ (83’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (64’ Σπόραρ).

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγουρός (46’ Ρουπ), Νταρίντα (90’+1’ Φαμπιάνο), Χριστοδουλόπουλος (46’ Πάλμα), Ιτούρμπε (65’ Ματέο Γκαρσία), Γκρέι (46’ Αμπ. Καμαρά).

Σούπερ Λιγκ

Αλλαγή ώρας στο καθοριστικό ματς της Τρίπολης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Προφορική συμφωνία της Άιντραχτ με Κουλιεράκη, υποστηρίζουν οι Γερμανοί

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO