Connect with us

Κανόε Καγιάκ

Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Αζερμπαϊτζάν για Διακάκη, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη

Οι αθλητές και οι αθλήτριες κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στη διεθνή regatta “President’s Cup-2023” του Αζερμπαϊτζάν.

 

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές και αθλήτριες κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που πήραν μέρος στη διεθνή regatta “President’s Cup-2023” που διεξήχθη στο Αζερμπαϊτζάν το διάστημα μεταξύ 4-7 Μαΐου.

Οι Νικόλαος Διακάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Αικατερίνη Κισσαμιτάκη μαζί τον Κωνσταντίνο Μεταξά του ΝΟ Χαλκίδας, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, κατακτώντας τρία χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια.

Συγκεκριμένα, Διακάκης και Μεταξάς αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα Κ2 200, 500 και 1000μ., κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια ενώ όσον αφορά τα κορίτσια, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη, αγωνίστηκαν στα Κ2 200 και 500μ., έχοντας απολογισμό δύο ασημένια μετάλλια. Η δε Κισσαμιτάκη ήταν 4η στο Κ1 500μ. και η Αλεξανδράκη 6η στο ίδιο αγώνισμα.

Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι αθλητές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο Αζερμπαϊτζάν είχαν την ευκαιρία ν’ αγωνιστούν και να πάρουν σημαντικές εμπειρίες σε μια διεθνή διοργάνωση εν όψει των ακόμα σημαντικότερων που θ’ ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Συνοδός της αποστολής ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Ιωάννης Σκούρτης.

Σημειώνεται πως η διεθνής regatta “President’s Cup-2023” ήταν αφιερωμένη στην 100ή επέτειο από τη γέννηση του Εθνικού τους ηγέτη, Heydar Aiyev και συμμετείχαν εθνικές αντιπροσωπείες από συνολικά 20 χώρες.

Κανόε Καγιάκ

Προετοιμάζεται για το Μιλάνο ο Μοστίτσογλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Άλλα Σπορ

ΝΟΧ: Ολες οι βραβεύσεις στη μεγάλη γιορτή! | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κανόε Καγιάκ

Τρία χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο για τον ΝΟΧ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO