Connect with us

Τοπικά

Έκλεισε το γκρουπ πρωταθλητών από την Κρήτη – Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Γρανίτη

Ο ΠΟΑ έγινε ο τελευταίος, χρονικά, πρωταθλητής στο νησί και πλέον απέμειναν δύο εκκρεμότητες για να ολοκληρωθεί το γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

 

Ένας – ένας προκύπτουν οι αντίπαλοι του Γρανίτη στον 7ο όμιλο που πρόκειται να δημιουργηθεί με την συμμετοχή έξι ομάδων και από τις οποίες οι τρεις πρώτες θα πάρουν τα εισιτήρια για την Γ’ Εθνική της επόμενης περιόδου. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας θα διεκδικήσει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις καθώς στόχος είναι η παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες. Το πρωτάθλημα των πρωταθλητριών της ΕΠΣ καθώς και των δευτεραθλητριών από τις τρεις ιδρύτριες Ενώσεις της ΕΠΟ πρόκειται να διεξαχθεί σε έναν γύρο επτά αγωνιστικών και συνολικά από τους 8 ομίλους θα προβιβαστούν στην Γ’ Εθνική 24 συνολικά σύλλογοι.

Όσον αφορά τώρα τον όμιλο του Γρανίτη, θεωρείται σίγουρη η παρουσία των πρωταθλητών Ηρακλείου (ΠΟΑ), Ρεθύμνου (Ερμής Ζωνιανών) και Πειραιά (Ατρόμητος Καμινίων). Για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει πρωταθλητής Λασιθίου καθώς το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε ποτέ ενώ μέχρι και σήμερα (2/5) υπάρχουν δύο εκκρεμότητες.

Πρόκειται για τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τις ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και Αθηνών. Όσον αφορά την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Απόλλων Ποντίων και Ασπρόπυργος διεκδικούν τον τίτλο ενώ σε ότι έχει να κάνει με την ΕΠΣ Αθηνών, τρεις ομάδες διεκδικούν δύο θέσεις αφού ως ιδρύτρια Ένωση θα έχει δύο εκπροσώπους. Στον όμιλο με τις Κρητικές ομάδες θα συμμετάσχει η δευτεραθλήτρια Αθηνών όπου αυτήν την στιγμή είναι όλα ρευτά και σε αυτόν θα βρεθεί ένας εκ των Χαλανδρίου, Ηλυσιακού και Χαϊδαρίου.

Αναλυτικά οι ομάδες του 7ου Ομίλου

ΕΠΣ Χανίων
Γρανίτης

ΕΠΣ Ηρακλείου
ΠΟΑ

ΕΠΣ Πειραιά
Ατρόμητος Πειραιά

ΕΠΣ Δυτικής Αττικής
Απόλλων Ποντίων ή Ασπρόπυργος

ΕΠΣ Ρεθύμνου
Ερμής Ζωνιανών

ΕΠΣ Αθηνών
Χαλάνδρι ή Ηλυσιακός ή Χαϊδάρι

*Όποια ομάδα παίζει με την εκπρόσωπο της ΕΠΣ Λασιθίου θα κερδίζει τα παιχνίδια 3-0 α.α.

Α' ΕΠΣΧ

Ανανέωσαν και τα αδέρφια Λουβιτάκη…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παραμένει Σούδα ο Κώστας Τσίγκας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Το τρελό σενάριο που οδηγεί Κρητικό Αστέρα και Θησέα σε μπαράζ ανόδου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO