Connect with us

National League 2

Με Αυγενάκη πανηγύρισε την άνοδο: “Η Αναγέννηση… «αναγέννησε» το Αρκαλοχώρι”

Η ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού για την μεγάλη επιτυχία της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου που έκανε back to back στις ανόδου και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική

 

Παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη πανηγύρισε την μεγάλη άνοδο στην Β’ Εθνική η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου. Η ομάδα από το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι νίκησε την Ηλιούπολη 71-56  και πέτυχε ένα ακόμα μικρό θαύμα. Στον  τελικό ανόδου έδωσε το παρών και ο Υφυπουργός Αθλητισμού  ο οποίος μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα με ανάρτηση του στα social media μοίρασε συγχαρητήρια στην ηρακλειώτικη ομάδα:

«Χίλια μπράβο στην ομάδα μας, στην Αναγέννηση BC που τα κατάφερε και ανέβηκε στη Β’ Εθνική μπάσκετ, νικώντας στον τελικό των play off της Γ’ Εθνικής με σκορ 71-56 την Γ.Σ. Ηλιούπολης / Ilioupolis BC!

Η Αναγέννηση… «αναγέννησε» το Αρκαλοχώρι, μεταδίδοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας και της υπέρβασης, ειδικά μετά τις μεγάλες δυσκολίες, λόγω του καταστροφικού σεισμού. Με στήριγμα της τους φιλάθλους της, οι οποίοι γέμισαν το Κλειστό Αρκαλοχωρίου, αποδείχθηκε ανίκητη στην έδρα της!

Πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ομάδας, #Μανώλης_Μαραγκάκης,καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά του αθλητές, για αυτήν τους τη σπουδαία επιτυχία! Το μέλλον τους ανήκει!
Στο ημίχρονο είχα την χαρά να βραβεύσω εκ μέρους της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου τον Αντιπρόεδρο της, τον #Μιχάλης_Λαμπράκης, για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα και το μπάσκετ γενικότερα.
Το κρητικό Μπάσκετ ανέβηκε σήμερα ακόμη πιο ψηλά!».

National League 2

Μεγάλη νίκη το Ηράκλειο κόντρα στον Ερμή, μια ακόμη ήττα για ΑΟΚ | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Εκτός έδρας Ηράκλειο και ΑΟΚ Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Ήττες για τις Κρητικές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO