Connect with us

Ιστιοπλοΐα

Πρωτιά για το σκάφος Στέλλα στο Παγκρήτιο 2023

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία «Παγκρήτιο 1» με την διαδρομή Χανιά- Κολυμπάρι  με συνολική απόσταση 12 ν.μ.  και την Κυριακή ο αγώνας «Παγκρήτιο  2» με διαδρομή Κολυμπάρι – Χανιά με συνολική απόσταση 12ν.μ..

 

Τον πρώτο αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας είχαμε το Σαββατοκύριακο 08-09 Απριλίου 2023 που οργανώθηκε από τον Ιστιοπλοικό Όμιλο Χανίων .

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (ΙΟΧ) ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2023 του ΙΟΧ με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ), με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και  ΕΙΟ.

Συμμετοχή δήλωσαν τέσσερα σκάφη:

  • * το Στέλλα (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μητρόπουλο Βασίλειο και πλήρωμα τους : RoisinOKeefee, Κατσίκα Ευθυμία και ο Ακαμιωτάκης Στέλιος
  • * το Πανέφη 2 (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μπαρμπόπουλο Εμμανουήλ και πλήρωμα τους : Μπαρμπόπουλο Παναγιώτη,Παπαδάκης Γιώργος, Λαβούτα Νεκταρία, Μαγειρόπουλο Κώστας, Τριχάκης Δημοσθένης και Μυλωνάκη Βασιλική
  • * το Μύρια (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μαρίνο Σταύρο και πλήρωμα τους : Μπατσαρισάκης Εμμανουήλ, Πετράκης Γιώργος και SidorkinaOlema.
  • *και το Άνεμος (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Κνιθάκη Γρηγόρη και πλήρωμα: Κνιθάκη Νικόλαο

Στον πρώτο αγώνα και στον δεύτερο αγώνα  η τελική κατάταξη των σκαφών ήταν ίδια :

1η Θέση – Στέλλα

2η Θέση – Πανέφη 2

3η Θέση – Μύρια

4η Θέση – Άνεμος

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ευχαρίστησε και συνεχάρη τα πληρώματα για την αγωνιστικότητά τους και θα γίνει η απονομή των επάθλων σε ειδική βραδιά στις εγκαταστάσεις του ΙΟΧ στο Νεώριο Μόρο που θα ανακοινωθεί.

Υγρός Στίβος

Κολυμβητήριο Χανίων: Ακόμα ένα βήμα για την ανακατασκευή – Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Ιστορική μέρα για το κολυμβητήριο Χανίων: Υπέγραψε ο Βρούτσης την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ιστιοπλοΐα

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε η βράβευση του 92χρονου Κωνσταντίνου Μανιουδάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO