Connect with us

Γ' Εθνική

Κέρδισε το Τυμπάκι και ελπίζει η Αγία Παρασκευή

Τις ελπίδες της για παραμονή διατήρησε ζωντανές η Αγία Παρασκευή, που επικράτησε με 2-1 του ΑΟΤ και έτσι θα παλέψει μέχρι το φινάλε για την σωτηρία της.

 

Η Αγία Παρασκευή κέρδισε με 2-1 τον ΑΟΤ στην έδρα της για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και έτσι ανέβηκε στους 31 βαθμούς και συνεχίζει να ελπίζει.

Με το Τυμπάκι να έχει ήδη υποβιβαστεί, οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς ότι ήθελαν πολύ το τρίποντο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20′ με τον Κωτσάκη που έγραψε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Αγία Παρασκευή βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Μούζο στο 65′ και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη της. Ο ΑΟΤ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Καμνέλιους στο 71′ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα τους και να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη.

Αγία Παρασκευή: Αραμπατζής, Κόλλιας, Μιχαηλίδης, Ριτσοτάκης, Χατζίου, Γιαννόπουλος, Λαμπρίδης, Μπουτσίκαρης (46′ Καλογεράς), Κατσέρης (73′ Σταμούλης), Κραψίτης, Κωτσάκης ( 46′ Μούζος).

ΑΟΤ: Σταυρακάκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Σπυριδάκης, Γκελοσάνι, Μεϊρέλες, Σίλβα, Τριανταφυλλίδης, Βακράκος.

Γ' Εθνική

Έκανε το καθήκον του και κέρδισε στο Πέραμα σφραγίζοντας την παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΗ

“Χ”αμένοι και οι δύο στο Τυμπάκι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική: Μοιρασιά στη Νεάπολη, τρίποντα για Απόλλωνα και Ν. Ιωνία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO