Connect with us

Χανιά

Ο λυτρωτής Ιατρούδης και ο mvp Καλογεράκης

Το τρίποντο των Χανίων επί της Επισκοπής μπορεί να ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως για να φτάσει σε αυτό, έπρεπε να συμβάλουν καθοριστικά δύο ποδοσφαιριστές.

 

Γιάννης Ιατρούδης και Μάνος Καλογεράκης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να έρθει η πρώτη νίκη στα Χανά μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλειώτης επιθετικός που αποτέλεσε την χρυσή αλλαγή των Μαναρώλη, Λαμπράκη πέτυχε το νικητήριο τέρμα με σεντερφορίσια κίνηση μετά το γύρισμα του Κόλα δείχνοντας πως ούτε τα χρόνια τον έχουν πάρει, ούτε το ταλέντο για το σκοράρισμα έχει ξεχαστεί.

Για να φτάσουμε όμως μέχρι το 83ο λεπτό και να πετύχει ο Ιατρούδης το 3-2, έπρεπε νωρίτερα να υπάρξουν οι καθοριστικές επεμβάσεις του Μάνου Καλογεράκη που κέρδισε τρεις φορές τον Βουκελάτο με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Το παιχνίδι των Χανίων με την Επισκοπή εξελίχθηκε σε ένα προσωπικό μπραντ ντε φερ αφού ο Χανιώτης τερματοφύλακας είδε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων ν’ απειλεί τρεις φορές την εστία του και ο ίδιος να λέει, “όχι”, ισάριθμες φορές και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2!

Ο Μάνος Καλογεράκης που επέστρεψε στην ομάδα της πόλης του μετά από μια ολόκληρη δεκαετία και ενώ πέρυσι ήταν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Superleague 2, δείχνει να βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Ιατρούδης, είναι και ιδιαίτερα σημαντικό για τον 24χρονο επιθετικό που παρά τις δυσκολίες και τις ατυχίες που είχε τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του, η εμπιστοσύνη των Χανίων προς το πρόσωπο του μπορεί να τον αναδείξει σε ένα πρόσωπο – κλειδί και έχει πολύ μεγάλη σημασία να βρει ο ίδιος ξανά τον χαμένο του εαυτό όταν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις που είχαν και ως αποτέλεσμα να κερδίσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Μάλιστα το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Επισκοπή είναι το πρώτο μετά από 11 ολόκληρους μήνες καθώς η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 6 Απριλίου 2022 και τη νίκη της ΑΕΚ Β’ επί του Ηροδότου με 3-1.

Χανιά

Πέμπτη (4/4) το παιχνίδι με Athens Kallithea – Προς Δευτέρα (8/4) με Ηλιούπολη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO