Connect with us

Ηρόδοτος

Επίσημο: Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα ο Ηρόδοτος!

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportcaster.gr, με την Super League 2 να ανακοινώνει την αποβολή του Ηροδότου από το πρωτάθλημα.

 

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του sportcaster.gr, με την Super League 2 να ανακοινώνει την αποβολή του Ηροδότου από το πρωτάθλημα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η αποβολή της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού ήταν θέμα ωρών λόγω της αδυναμίας του να εξοφλήσει τους πέντε ποδοσφαιριστές που είχαν προχωρήσει σε ενεργοποίηση ποινών εις βάρος της ΠΑΕ. Πρόκειται για μία μαύρη μέρα για την ιστορική ομάδα του Ηρακλείου που δεν θα συνεχίσει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πλέον ο Ηρόδοτος θα υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου βάσει του ΚΑΠ, και όχι στην αμέσως επόμενη κατηγορία που είναι η Γ’ Εθνική. Το πρωτάθλημα της Super League 2 θα συνεχιστεί με μία ομάδα λιγότερη.

Η ανακοίνωση της Super League 2:

Η διοργανώτρια αρχή με απόφασή της, απέβαλε την ΠΑΕ ΠΑΣΑ Ηρόδοτος από το πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 καθώς και από το Πρωτάθλημα Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, σύμφωνα με το άρθρο 25, παράγραφος 3 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ διότι υπέπεσε πάνω από τρεις φορές σε παράβαση που αφορά ποινές, οι οποίες ενεργοποιούνται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων προς ποδοσφαιριστές.

Κύπελλο Ελλάδος

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο του Ηροδότου ο Παναιτωλικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηρόδοτος

Αλλαξε ομάδα στο Ηράκλειο ο Χανιώτης Σήφης Γιαννικάκης | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα 25 ύποπτα ματς του 2023 – Ολα από την SL2, ποιες κρητικές ομάδες εμπλέκονται

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO