Connect with us

Ηρόδοτος

Δεν σηκώνει κεφάλι – Πέρασε από την Αλικαρνασσό η Ηλιούπολη

Με δύο γκολ του Δημητριάδη στο 46′ και το 70′ ο Ηρόδοτος γνώρισε ακόμα μια ήττα παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Ηλιούπολη.

 

Ακόμα μια ήττα γνώρισε ο Ηρόδοτος, αυτήν την φορά από την Ηλιούπολη που πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη και την Αλικαρνασσό. Η ομάδα του Ηρακλείου που παρατάχθηκε δίχως προπονητή καθώς γραφειοκρατικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στον Κύπριο Δημήτρη Δημητρίου να καθίσει στον πάγκο της με αποτέλεσμα να μείνει προπονητικά ακέφαλη. Η Ηλιούπολη ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 53′ όταν ο Χέμπερτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Θεολόγη. Τελικώς ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 70ο λεπτό.

Ηρόδοτος (-)*: Θεολόγης, Γρηγορόπουλος, Ντουμπιά, Πιτσόλης, Τζούνιορ Έλιο, Λεβιτσάνιν, Μασάδο, Μπακουτσής, Φράτροβιτς, Μάρκοβιτς, Μ. Χαλκιαδάκης.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Ανδρέου, Βοσνακίδης (46′ Μουριέλ), Τσαφταρίδης, Γκοτσούλιας, Δημητριάδης, Μπαξεβάνος, Τριανταφυλλάκος (46′ Βασιλείου), Βάρκας, Μπαστακός, Φελίπε.

Κύπελλο Ελλάδος

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο του Ηροδότου ο Παναιτωλικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηρόδοτος

Αλλαξε ομάδα στο Ηράκλειο ο Χανιώτης Σήφης Γιαννικάκης | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα 25 ύποπτα ματς του 2023 – Ολα από την SL2, ποιες κρητικές ομάδες εμπλέκονται

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO