Connect with us

ΕΠΣΗ

ΕΠΣΗ για Μικτή Κ16: Τα χαμόγελα θα έχουν και συνέχεια

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Μικτής Ομάδας Κ16 του Ηρακλείου, που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης έχοντας μάλιστα το “απόλυτο” με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με την ΕΠΣΗ να σημειώνει πως τα χαμόγελα θα έχουν και συνέχεια.

 

Η Μικτή Κ16 του Ηρακλείου έκλεισε τις υποχρεώσεις της με το απόλυτο των νικών και μετά τη νίκη με 4-1 επί του Λασιθίου ακολούθησαν πανηγύρια στα αποδυτήρια της ομάδας του Βασίλη Μπαστάκη για την πρωτιά και την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της έδειξε την πίστη της στο ταλέντο της ομάδας και σημείωσε πως τα χαμόγελα θα έχουν και συνέχεια.

Η ανακοίνωση:

Άνετα και απλά η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ ολοκλήρωσε με νίκη 1-4 στο Λασίθι τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, κατακτώντας πανάξια το πρωτάθλημα στην Κρήτη και βάσει αριθμών είναι μια από τις καλύτερες Ενώσεις στην Ελλάδα στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Το φινάλε του αγώνα στο Μισεδάκειο βρήκε τους ποδοσφαιριστές αγκαλιασμένους να πανηγυρίζουν τον παγκρήτιο τίτλο, που ήδη είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική, στρέφοντας πλέον το μυαλό τους στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Μαζί τους ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Βαγγέλης Πετούσης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Βαγγέλης Παπαγγελής, που μαζί με την χαρά που τους έδωσε η Μικτή, δεν προλάβαιναν να δέχονται ευχές για την πρόσφατη ονομαστική τους εορτή. Η πορεία της Μικτής Κ16 και οι προσδοκίες που έχει χτίσει για την επόμενη φάση αλλά και η εξαιρετική εικόνα που έδειξε στον β’ γύρο της πρώτης φάσεις η Μικτή Κ14, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα και τον αποκλεισμό, δείχνουν ότι το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο έχει μέλλον… και τα χαμόγελα θα έχουν και συνέχεια!

Γ' Εθνική

Τυμπάκι – Απόλλωνας 3-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική: Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα – Έκανε το 2Χ2 η Νέα Ιωνία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τοπικά

Πάλεψε στο Τυμπάκι αλλά ηττήθηκε ο Απόλλωνας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO