Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στην Εθνική Ελπίδων Τζολάκης και Κουτεντάκης

Κρητικό “χρώμα” έχουν οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων, καθώς Κωνσταντίνος Τζολάκης και Τίτος Κουτεντάκης συγκαταλέγονται στις επιλογές του Νίκου Παπαδόπουλου για το φιλικό με την Ουγγαρία, αλλά και την πρεμιέρα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 απέναντι στην Λευκορωσία.

 

Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν Κωνσταντίνος Τζολάκης και Τίτος Κουτεντάκης, με τον Χανιώτη τερματοφύλακα και τον Ηρακλειώτη επιθετικό, να δίνουν μια… Κρητική γεύση στις κλήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε συνολικά 27 ποδοσφαιριστές ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Ουγγαρία (24/03/2023, 17:00 «Γεώργιος Καμάρας») και της πρεμιέρας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 απέναντι στην Λευκορωσία (28/03/2023, 17:00 «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς με την Λευκορωσία, ο πρώην τεχνικός των Χανίων, θα κάνει το το επίσημο ντεμπούτο στον γαλανόλευκο πάγκο.

Αναλυτικά οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκου Παπαδόπουλου:

Γκούμας, Μπαλωμένος, Τζολάκης, Παναγιώτου, Ασλανίδης, Τρούμπουλος, Τουρκοχωρίτης, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος, Μεταξάς, Κατσουλίδης, Κρυπαράκος, Σουρλής, Καραμάνης, Σαπουντζής, Λιάτσος, Κουρφαλίδης, Κοσίδης, Μπελεβώνης, Σοφιανός, Τζαβίδας, Ζουγλής, Κουτεντάκης, Tζόλης, Νιάρχος .

Γ' Εθνική

ΑΟΑΝ – Εθνικός Πειραιά 1-3 | HIGHLIGHTS |

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παλαθούρας: “Δυνατό ματς, μας δυσκόλεψε ο αέρας”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

“Σίγησαν” οι πρώτοι, ανέβηκε ο Παπαθανασίου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO