Connect with us

Χανιά

Χωρίς Μάναλη, Μπουτσάκη και Ιατρούδη τα Χανιά

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν αύριο (12/3) τα Χανιά στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της SL2.

 

Χωρίς το πρώτο τους σκόρερ Γιώργο Μάναλη θα διεκδικήσουν αύριο τα Χανιά την νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο στην επιστροφή του πρωταθλήματος της SL2. O έμπειρος στράικερ έχει δηλωθεί να εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής του κι έτσι δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Μπουτσάκη που επίσης είναι εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας.

Ομως εκτός είναι και ο δεύτερος σέντερ φορ της ομάδας Γιάννης Ιατρούδης ο οποίος είναι τραυματίας.

Η προετοιμασία των Χανίων για την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 12/03 (14:45) στο γήπεδο Περιβολίων στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, ολοκληρώθηκε σήμερα (11/03)  με προπόνηση στα Περιβόλια

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση , ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης έκαναν γνωστή την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας συμπεριλήφθηκαν οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι, Κατσούρι, Ρότσα, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Σαρρής, Σέχου, Γιαμπερέ, Καμαρά, Ναζίμ, Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Κόλα, Κοκκίνης, Μαρτσάκης και Ζέκχοφ.

 

Χανιά

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Καλαμάτας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Πρώτη προπόνηση υπό της οδηγίες Ταουσιάνη για την «Elite» του Δικτύου της ΠΑΕ Χανιά |pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το κάλεσμα της ΠΑΕ Χανιά για την αυριανή εθελοντική αιμοδοσία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO