Connect with us

ΕΚΑΣΚ

Ματσάρα και ήττα στην Μεσσαρά (56-54) για τον ΟΑΧ

Την ήττα με 55-54 γνώρισε ο ΟΑΧ στις Μοίρες από την Μεσσαρά, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε, με τους γηπεδούχους να είναι πιο εύστοχοι στα κρίσιμα σημεία και να φτάνουν στην 5η συνεχόμενη νίκη τους.

 

Δεν τα κατάφερε στις Μοίρες ο ΟΑΧ, που ηττήθηκε με 56-54 από την Μεσσαρά σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, που κρίθηκε στα τελευταία του δευτερόλεπτα, με την χανιώτικη ομάδα να κάνει υπερπροσπάθεια στο φινάλε και να μειώνει στον πόντο με τρίποντο, αλλά τελικά να γνωρίζει την ήττα.

Στο τελευταία 20 δευτερόλεπτα η δευτερόλεπτα η διαφορά έφτασε στον πόντο, η Μεσσαρά ευστόχησε  στις μια από τις δύο βολές που κέρδισε, όμως ο ΟΑΧ στα 9 δευτερόλεπτα που είχε στην διάθεση δεν βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ρακέτα και δοκίμασε ένα “σκοτωμένο” τρίποντο που έφτασε στον προορισμό του και έτσι γνώρισε την ήττα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για την Μεσσαρά που θα παλέψει τις τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να προλάβει το… τρένο των play off.

ΕΚΑΣΚ

Στα play-offs ο Κύδωνας – Άφησε εκτός τον ΟΑΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

Νίκη για Πεδιάδα και όλα ανοιχτά – ΟΑΧ ή Κύδωνας στα play-offs

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

Πρεμιέρα στην τελευταία αγωνιστική με δράση σε Ρέθυμνο και Χερσόνησο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO