Connect with us

Ακαδημίες

Τεσσάρα του ΟΦΗ στην ΑΕΚ

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Κ19 του ΟΦΗ, επικρατώντας με σκορ 4-1 της αντίστοιχης της ΑΕΚ στο ΒΑΚ, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, με τον Μακράκη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση νικώντας τον Αγγελόπουλο για το 1-0.

Στο 18’ ο Θεοδοσουλάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Φανουράκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων για το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 48’ με τον Κυρσανίδη και στο 70’ με τον Σέχου, ο Μακατουνάκης όμως είχε απάντηση και στις δυο περιπτώσεις.

Στο 74’ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κυρσανίδης, μειώνοντας σε 2-1.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε άμεσα και μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Γανόπουλος πλάσαρε εύστοχα για το 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φαϊτάκης με ωραία ατομική ενέργεια και εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1, μετά από πάσα του Βιδιαδάκη.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Σημαντηράκης, Καρανδινός, Ζαχαριουδάκης, Χότζα, Αποστολάκης, Γανόπουλος (84′ Αδαμάκης), Μακράκης (59′ Φαϊτάκης), Θεοδοσουλάκης(79′ Βιδιαδάκης), Πιστικός, Φανουράκης.

Ακαδημίες

Μικτές Κ16 ΕΠΣΗ – Δωδεκάνησα 1-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Super League 2: Η κλήρωση των τελικών Κ19

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Το “ευχαριστώ” της ΕΠΣΗ στον κόσμο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO