Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

-5 και πρόστιμο 70.000 στον Ολυμπιακό Β’ για την αποχώρηση από την Καλλιθέα

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 αποφάσισε να κατοχυρώσει υπέρ της Καλλιθέας το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ που είχε διακοπεί όταν αποχώρησαν οι Πειραιώτες, ενώ παράλληλα επέβαλε στους “ερυθρόλευκους” ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών και τσουχτερό πρόστιμο 70.000 ευρώ!

 

Υπαιτιότητα του Ολυμπιακού Β’ για την διακοπή του ματς με την Καλλιθέα αποφάσισε το Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 και το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της Καλλιθέας με 3-0, ενώ παράλληλα έγιναν γνωστές οι τιμωρίες για τους “ερυθρόλευκους”.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Β’ τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και -5 για το επόμενο, ενώ η διοίκηση θα κληθεί να πληρώσει το τσουχτερό πρόστιμο των 70.000 ευρώ!

Η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές: α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και γ) την χρηματική ποινή των 70.000€

Χανιά

Ολοι μέσα εν όψει Καλαμάτας για την επιστροφή στις νίκες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Εύκολα την ΑΕΚ Β η ΑΕΛ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Σημαντικός βαθμός για τον Παναθηναϊκό Β στην Ρόδο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO