Connect with us

Ακαδημίες

Ξεκίνησε το 3ο φιλανθρωπικό τουρνουά “Μανώλης Τζιφάκης” |pics+video

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο 28/1, το 3ο φιλανθρωπικό τουρνουά “Μανώλης Τζιφάκης” στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, πλημμυρίζοντας με παιδικές φωνές και χαμόγελα – Δηλώσεις από τον Μπάμπη Μανάκο

 

Το πρωί του Σαββάτου(28/1) στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη μέρα του 3ου φιλανθρωπικού τουρνουά όπου συμμετέχουν 10 ακαδημίες της πόλης των Χανίων.

Ο Μπάμπης Μανάκος μίλησε στο sportcaster.gr μετά το πέρας της πρώτης ημέρας του τουρνούα, καθώς συνεχίζεται και αύριο, αναφέροντας ότι μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού η ομάδα κατάφερε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο, τον σύλλογο “Ορίζοντα” που δρα εδώ και χρόνια με απολύτη επιτυχία σε προγράμματα φιλανθρωπίας.

Επιπλέον, στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο φετινό τουρνουά, προσθέτοντας ότι ο σύλλογος της Αγίας Μαρίνας θα βοηθάει με την κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Η ενημέρωση της ομάδας από την Αγία Μαρίνα:

“Πλημμύρισε παιδικές φωνές και χαμόγελα σήμερα το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Εκατοντάδες παιδιά από δέκα ομάδες τίμησαν με την παρουσία τους το 3ο φιλανθρωπικό τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνει ο Γρανίτης στη μνήμη του Μανώλη Τζιφάκη, εκ των ιδρυτών του Συλλόγου μας.

Ραντεβού αύριο Κυριακή 29/01, με την δεύτερη μέρα του τουρνουά.”

Φωτογραφίες από την 1η ημέρα διεξαγωγής του τουρνουά:

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO