Connect with us

Γ' Εθνική

Ενίσχυση από την Αργεντινή για ΑΟΑΝ, ανακοίνωσε τον Κότσις

Την μεταγραφή του Χερμάν Κότσις ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ, που ενισχύει έτσι την μεσοεπιθετική του γραμμή με τον 27χρονο Αργεντίνο, που πέρα από ομάδες της χώρας του, έχει αγωνιστεί επίσης στην Ιταλία και την Ισπανία.

 

Ο ΑΟΑΝ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χερμάν Κότσις, με τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κότσις, που κατάγεται από την Αργεντινή, αποκτήθηκε προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του ΑΟΑΝ, μετά την αποχώρηση του Σέχου, με τον 27χρονο να έχει παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ιταλίας και της Ισπανίας, αλλά και στις Αλμάργκο και Μπελγκράνο της Αργεντινής.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Χερμάν Κότσις (Germán Gabriel Cochis Millicay), στα πλαίσια της ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για τις υποχρεώσεις της στο υπόλοιπο τη σεζόν 2022-2023.

Ο 27χρονος (12/1/1996) αργεντινός αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, είχε τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό την Boca Unidos, ενώ νωρίτερα είχε κάνει και πάλι το πέρασμα του από την Ευρώπη, στην Ιταλία για λογαριασμό των Fasano, Castiadas, Rotonda και Akragas, αλλά και την Ισπανία στην Ισπανία για την UD Ibiza. Έχει αγωνιστεί ακόμη στην Αργεντινή για τις Almagro και Belgrano.

Τον υποδεχόμαστε στον Άγιο Νικόλαο και την ομάδα μας και του ευχόμαστε στη νέα πρόκληση της καριέρας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να είναι υγιής και χωρίς τραυματισμούς, βοηθώντας στους στόχους μας!

Γ' Εθνική

Καμπάνες σε Επισκοπή και Ερμή Ζωνιανών

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Ερμής Ζωνιανών – Απόλλων Σμύρνης 3-2 | HIGHLIGHTS}

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Εύκολα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΡ η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO