Connect with us

Χανιά

Νέο χτύπημα! Στα “μπλε” και ο Ιατρούδης!

Την 10η προσθήκη τους ανακοίνωσαν τα Χανιά, που συμφώνησαν με τον 24χρονο επιθετικό Γιάννη Ιατρούδη, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “μπλε” έως το τέλος της σεζόν, με διμερή οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

 

Στην απόκτηση του Γιάννη Ιατρούδη προχώρησαν τα Χανιά, με τον 24χρονο επιθετικό να αποτελεί την 10η προσθήκη των “μπλε” στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Λίγες ώρες μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Κηφισιά, ο ταλαντούχος επιθετικός ανακοινώθηκε από την Χανιώτικη ομάδα, που ενισχύει την γραμμή κρούσης της.

Ο Ιατρούδης την φετινή χρονιά μέτρησε 8 συμμετοχές με την φανέλα της Κηφισιάς, με τον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή αν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εργοτέλη, ΑΕΚ και στην Ολλανδική Φόλενταμ, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε πως είναι έτοιμος για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού, Γιάννη Ιατρούδη. Το συμβόλαιο, που υπογράφηκε, έχει ισχύ έως τις 30/06/2023 και προβλέπει διμερή οψιόν ανανέωσης για ακόμη 1 χρόνο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1999 στο Ηράκλειο και αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Εργοτέλη. Η διαδρομή του στον Σύλλογο του Ηρακλείου τον οδήγησε μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ σε 64 επίσημες αναμετρήσεις.

Ακολούθησε, το 2020, η μεταγραφή του στην ΑΕΚ και ο δανεισμός του στην ολλανδική Φόλενταμ, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 20 επίσημες συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ). Το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στην ΑΕΚ και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας Β’ (23 συμμ., 1 γκολ). Τον περασμένο Αύγουστο φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς (8 συμμ.), από την οποία μεταγράφηκε στην ομάδα μας. Χρίστηκε διεθνής με την Ελπίδων (4 συμμ., 1 γκολ), ενώ είχε κληθεί και στην Εθνική Παίδων.

 

Ο Γιάννης επέλεξε να αγωνίζεται με το «91» στη φανέλα του και στις πρώτες δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα των Χανίων και θα δωσω το 100% για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ιατρούδη στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ανακοίνωση τα Χανιά για προλάβουν τη(ον)… Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO