Connect with us

Ακαδημίες

Μπατσινίλας και Αλάσσα επέβλεψαν τις προπονητικές ομάδες του Πράσινου Δικτύου και ενημέρωσαν τους γονείς |pics

Την Δευτέρα 23/01 ο Scouter των Πράσινων Σχολών κ.κ. Κώστας Μπατσινίλας και ο Υπέυθυνος του δικτύου κ.κ Κώστας Αλάσσας έδωσαν το παρόν στην Έδρα της Σχολής Pao Soccer School Χανιών στο CITY SPORTS CENTER με σκοπό την παρακολούθηση προπονήσεων όλων των τμημάτων.

 

Συνεχίζονται οι πράσινες δράσεις με την επίσκεψη του Τεχνικού προσωπικού του Πράσινου Δικτύου στην Έδρα της Σχολής Pao Soccer School Χανιών στο CITY SPORTS CENTER με σκοπό την παρακολούθηση προπονήσεων όλων των τμημάτων.

Ο κύριος Κώστας Αλάσσας ενημέρωσε τους γονείς για το πλάνο εξέλιξης και δράσεων των ποδοσφαιριστών απαντώντας σε ερωτήσεις και προβληματισμούς λύνοντας σχεδόν όλες τις απορίες.

Η Πράσινη οικογένεια, σε συνεργασία με την Sport Team, προχωρά με σταθερά βήματα τον προγραμματισμό και το καλεντάρι επισκέψεων με απώτερο στόχο την τεχνική ενδυνάμωση και ανάπτυξη των Πράσινων Σχολών ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Φεβρουάριο με Αξιολόγηση Τεχνικής Κατάρτησης από Εξειδικευμένους Προπονητές μια δράση που θα μπορούν να συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές άλλων συλλόγων εφόσον το επιθυμούν .

Ο μεγάλος στόχος παραμένει ένας και είναι τα συνεχή παιδικά χαμόγελα!

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO