Connect with us

ΟΦΗ

Γκρόνινγκ και με τη… βούλα έως το 2025

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επίσημα είναι από την Τρίτη ο Σεμπάστιαν Γκρόνιγκ, που ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ηρακλείου για 2,5 χρόνια.

 

Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Σεμπάστιαν Γκρόνιγκ, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ηρακλείου. Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται να καλύψει το κενό του Γκερέρο που αποχώρησε και σίγουρα ο Βάλντας Νταμπράουσκας στηρίζει πολλά στις ικανότητες του Δανού ποδοσφαιριστή, καθώς ήταν προσωπική του επιλογή.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Sebastian Grønning, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο 25χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1997 στην πόλη Aalborg της Δανίας, άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στα τμήματα υποδομής της Aalborg BK, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα.

Μετά το πέρασμά του από τις Hobro IK (46 εμφανίσεις, 9 γκολ) και Skive ΙΚ (33 αναμετρήσεις, 14 γκολ), εντάχθηκε στο ρόστερ της Viborg FF, με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν 2020-21, με την ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα της ίδιας χρονιάς. Στο διάστημα παραμονής του στην Viborg FF πέτυχε συνολικά 31 γκολ σε 50 αναμετρήσεις.

Τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στην Νότια Κορέα για την Suwon Bluewings (16 εμφανίσεις), όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Επέστρεψε στη Δανία τον Αύγουστο του 2022 για την Aarhus GF, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 αναμετρήσεις.

Sebastian, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία με το μυαλό στον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO