Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ριτζάκης: Κάνουν άθλο τα παιδιά, στο “σπίτι” μας θα ανέβουμε επίπεδο

Ο Γιώργος Ριτζάκης μιλώντας στο sportcaster.gr αναφέρθηκε στην ισοπαλία με την Θύελλα, αλλά και στην πορεία της ΑΕ Κυδωνίας στον πρώτο γύρο της Α’ ΕΠΣ Χανίων – “Στο σπίτι μας, για να ανέβουμε επίπεδο” είπε για το θέμα του γηπέδου.

 

Η ΑΕ Κυδωνίας έκλεισε τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Χανίων στην 4η θέση και ο Γιώργος Ριτζάκης σχολίασε την ισοπαλία με την Θύελλα Καλαθενών, αλλά και την φετινή προσπάθεια της ομάδας του.

Επιπλέον, χαρακτήρισε άθλο την πορεία της ομάδας του, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το θέμα του γηπέδου, για το οποίο σημείωσε πως όταν φτιαχτεί (βρίσκεται σε εξέλιξη η πλήρης ανακατασκευή του) τότε θα μπορέσει η ΑΕ Κυδωνίας να ανέβει επίπεδο.

Οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει ικανότητα όταν ένα παιχνίδι απαιτεί δύναμη, να ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Εμείς δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, αλλά υστερούσαμε αρκετά στην επιλογή που θα κάναμε, για να τις τελειώναμε. Μετά την αποβολή του αντιπάλου, η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά να διασπάσουμε την άμυνα τους, γιατί πολύ απλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Συγχαρητήρια στην Θύελλα, γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια, ειδικά όταν έμεινε με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Εμείς θα κοιτάξουμε να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι πολύ δύσκολος.

Για το ότι η ΑΕ Κυδωνίας βρίσκεται στην 4η θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου:

Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, θεωρώ ότι κάνουμε άθλο φέτος, καθώς η ομάδα στην καθημερινότητα της αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγω του γηπεδικού. Τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη υπέρβαση και θέλω να τα ευχαριστήσω δημόσια. Όπως επίσης και την διοίκηση, που κάνει τα πάντα για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να φτιαχτεί το σπίτι μας, για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο.

 

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO