Connect with us

Επισκοπή

Ψαρράς: Τελικός με ΟΦΙ, να κάνουμε μια νέα αρχή

Ως τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι της Επισκοπής με αντίπαλο τον ΟΦΙ ο Γιάννης Ψαρράς, με τον 25χορνο τερματοφύλακα να σημειώνει πως η ομάδα του θέλει την Κυριακή (22/1) να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

 

Ο Γιάννης Ψαρράς επέστρεψε έπειτα από αρκετό καιρό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Επισκοπής και την περασμένη Τρίτη αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον αποτελεί την πρώτη επιλογή κάτω από τα δοκάρια, μετά την αποχώρηση του Μάνου Καλογεράκη για τα Χανιά.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο επερχόμενο Κρητικό ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΙ, σημειώνοντας πως το παιχνίδι είναι τελικός για την ομάδα του Ρεθύμνου και πως αποτελεί μια ευκαιρία για την ομάδα του, να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του στο episkopifc:

Πρώτα απ’ όλα, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στις επίσημες εμφανίσεις. Προηγήθηκε ένα μεγάλο διάστημα όπου έκανα αποκατάσταση στον χέρι μου (σ.σ. εγχειρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού). Ευχαριστώ πολύ γιατρούς, φυσικοθεραπευτές που έκαναν μια άψογη δουλειά και μπορώ εγώ τώρα να παίζω δίχως πρόβλημα.
Είμαι επίσης χαρούμενος που γύρισα κάτω από τα γκολπόστ. Στο ματς με την Προοδευτική μπορεί να χάσαμε αλλά ήμασταν αρκετά καλοί για να πάρουμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν χάνουμε την πίστη μας.

Συνεχίζουμε και θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή από το ματς με τον ΟΦΙ. Είναι ένα κρητικό ντέρμπι. Δεν χωράει αμφιβολία. Ο ΟΦΙ από την αρχή της χρονιάς έχει δείξει ότι είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση στο πλάνο μας και συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Για μας δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Βλέπουμε το ματς αυτό σαν τελικό όπως και όλα όσα θα ακολουθήσουν. Ευτυχώς υπάρχει χρόνος. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Πρέπει όμως να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί, αλήθεια είναι ότι δεν μας “έχουν βγει” όπως θέλαμε τα παιγνίδια και έτσι όπως θα έπρεπε να έχουν έρθει τα αποτελέσματα.

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Άρης Πετρούπολης 3-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κοντά στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Λευκή ισοπαλία για την Επισκοπή στην Αθήνα και μπαίνει σε μπελάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO