Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ανακοίνωσε τον Ντάντας η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης είναι και με τη βούλα ο Ελιβέλντο Ριμπέιρο Ντάντας, καθώς η ομάδα της Καρδίτσας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 31χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

 

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή, καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Βραζιλιάνο Ελιβέλντο Ντάντας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Elivelton Ribeiro Dantas. Ο Elivelto γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1992 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Imperial Futebol Clube της Βραζιλίας, ενώ τη σεζόν 2013-14 μεταγράφηκε στην Ekranas της Λιθουανίας. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετακόμισε στη Zalgiris, όπου και παρέμεινε τρία χρόνια. Τη σεζόν 2017-18 φόρεσε τη φανέλα της Maccabi Petah Tikva του Ισραήλ, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο μεταγράφηκε στην RFS της Λετονίας, όπου αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο, πριν μετακομίσει στη Taraz του Καζακστάν. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Sogdiana Jizzakh, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της Panevezys της Λιθουανίας.

Elivelto καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Σούπερ Λιγκ 2

Ιωνικός: Έγινε επαγγελματίας ο Πάχος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Δεν φωνάζουν μόνο τα Χανιά για Φωτιά, ωρύεται και ο Μπέος! – Το δηκτικό σχόλιο Βρέντζου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τσιακίρης: Να σηκώσουμε κεφάλι | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO