Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

“Διπλό” με ανατροπή η ΑΕ Κυδωνίας και τρίτη σερί νίκη

Η ομάδα από τον Αλικιανό αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ γύρισε το ματς και πανηγύρισε ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα

 

Tρίτη σερί νίκη πανηγύρισε σήμερα η ΑΕ Κυδωνίας που νίκησε 3-1 στη Μοναχή Ελιά τον Θησέα. Η ομάδα από τον Αλικιανό αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασε και με δυο γκολ στο β’ μέρος επικράτησε 3-1 του ουραγού Θησέα για την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Χανίων.

Με τη νίκη της αυτή η ΑΕ Κυδωνίας έφτασε τους 27 βαθμούς και παρέμεινε στο τρενάκι των πρωτοπόρων, ενώ από την άλλη ο Θησέας στο ντεμπούτο του Πέτρου Γιανναράκη στην τεχνική ηγεσία, παρέμεινε στην ουρά του πίνακα με 6 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, στο 6ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Κουρομιχελάκη η κεφαλιά του Καλογεράκη σταμάτησε στο δοκάρι. Δυο λεπτά αργότερα όμως ο Θησέας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και μετά από γύρισμα στο σημείο του πέναλτι ο Πενταράκης έκανε το 1-0.

Η απάντηση από την ομάδα του Ριτζάκη ήρθε στο 17′: Από βαθιά σέντρα του Κοντορινάκη (φωτό), ο Κουρομιχελάκης αφού κατέβασε με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 55′ με την προσωπική ωραία ενέργεια του Κοπάτσι. Ο επιθετικός της ΑΕ Κυδωνίας ελίχθηκε από τα αριστερά και από πλάγια θέση έγραψε το 1-2. Στο 64′ η ΑΕ Κυδωνίας έθεσε γερές βάσεις για το διπλό, όταν μετά από κόρνερ των γηπεδούχων βγήκαν στη κόντρα με τον Κουτσοδόντη να βγαίνει από την εστία του και να διώχνει. Ωστόσο η μπάλα έφτασε στον Μπούκη ο οποίος με πλασέ λίγο μετά το κέντρο έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-3.

Ο Θησέας θέλησε να επιστρέψει στο ματς, αλλά τα σουτ των Μερόλλη και Πενταράκη δεν βρήκαν στόχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί ευκαιρίες. Στο 76′ τετ α τετ του Πλατινάκη, εξουδετέρωσε ο Κουτσοδόντης και στο 85′ από σέντρα του Κοκολάκης το σουτ του Πλατινάκη έδιωξε και πάλι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Θησέα.

 

Θησέας-ΑΕ Κυδωνίας 1-3

Γήπεδο: M.Ελιά
Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Κοτσιφάκης – Λογαρίδης
Σκόρερ:  8′ Πενταράκης/17′ Κουρομιχελάκης, 55 Κοπάτσι, 64′ Μπούκης
Συνθέσεις:

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Κουτσοδόντης, Μουντής (85′ Ανδρεάδης), Παλαθούρας, Ποδαράς, Χαιρετάκης, Μπαμπουνάκης, Μαυρεδάκης (77′ Αμπντελφατάχ), Χατζηδάκης, Λόγκο, Πενταράκης, Μερόλλη

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Λεφάκης (80′ Κοκολάκης), Κοπάτσι, Σφυριδάκης, Σοφούλης, Κοντορινάκης, Μαρινάκης (65′ Παρασκευούδης), Πλατινάκης, Καλογεράκης (65′ Μάστορας), Κουρομιχελάκης (75′ Παρασκευόπουλος) , Μπούκης (75′ Τσιβουράκης)

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Sportcaster MVP

Ψηφίστε τον MVP της (προηγούμενης) 22ης αγωνιστικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Κόλα και Σαντσόλλι στις Βουκολιές

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO