Connect with us

Ποδηλασία

Ο Μαρεντάκης είπε “αντίο” στον Τάλω μετά από 19 χρόνια

Έπειτα από 19 χρόνια κοινής πορείας με πολλές διακρίσεις ο Παναγιώτης Μαρεντάκης και ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES δεν θα συνεχίσουν μαζί, κάτι που προανήγγειλε με δημοσίευση του, ο προπονητής των… επιτυχιών του συλλόγου.

 

Με μια συγκινητική ανάρτηση του στα social media ο Παναγιώτης Μαρεντάκης έκανε γνωστή την αποχώρηση του από τον “Τάλως ΑΝΕΚ LINES” έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια. Ο Μαρεντάκης ξεκίνησε στον Χανιώτικο σύλλογο το μακρινό 2004 και στα χρόνια που ακολούθησαν, οδήγησε πάρα πολλούς αθλητές στον δρόμο των επιτυχιών, με αρκετά χρυσά και όχι μόνο μετάλλια, σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό, αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Μαρεντάκης έκανε τον απολογισμό της πορείας του και τις κορυφαίες στιγμές της προπονητικής του καριέρας και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους αυτά τα χρόνια. Αφού λοιπόν, ευχαρίστησε την σύζυγο του, την οικογένεια του και όλους του αθλητές, σημείωσε πως “Ώρα να προπονηθώ και εγώ λίγο πάλι” ανακοινώνοντας το τέλος του από τον Τάλω.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην δημοσίευση του:

2004 -2022
19 υπέροχα χρόνια που αν μου το έλεγε κανείς στην αρχή της προπονητικής μου καριέρας θα έλεγα ότι δεν θα ήταν δυνατό να συμβούν.
Κορυφαίες στιγμες:
🔻🥇 2016 Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας εφήβων στα 3000μ Giorgos Stavrakakis
🔻🥇2019 Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας εφήβων στα 200μ.
🔻🥇2019 Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό
πρωτάθλημα πίστας εφήβων στα 1000μ
🔻🥇2019 Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας εφήβων στα 200μ
🔻🥇2019 Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο
πρωτάθλημα πίστας εφήβων στο κεριν
🔻6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στο ομαδικό σπριντ με 3 αθλητές της ομάδας μας. Bill Mavrigiannakis Ilias Paterakis και Λίβανος.
🔻🥉Χάλκινο μετάλλιο στα 200 στους νέους
🔻🥉Χάλκινο στο ομαδικό σπριντ με την εθνική ομάδα ο Konstantinos Livanos
🔻2020 συμμετοχή στους Ολυμπιακούς ως προπονητής του Polychronis Tzortzakis .
Όλες αυτές τις απίστευτες στιγμές και συναισθήματα που βίωσα από αυτό το υπέροχο άθλημα που ξεκίνησα το 1989 ως αθλητής και συνέχισα στον ίδιο χώρο ως προπονητής θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στην μνήμη μου και στην καρδιά μου.
Μάχες των αθλητών μας σε πανελλήνια πρωτάθληματα αρκετά πανελλήνια ρεκόρ καθένα με την μοναδική του ιστορία και αποτύπωμα να μας έχει αφήσει.
Οι φιλίες που δημιουργήθηκαν αυτές τις δεκαετίες σε κάθε γωνιά της χώρας με πολλούς ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες.
Διακρίσεις μιας ομάδας που θα ζηλευε μια ολόκληρη Ομοσπονδία διότι σε απόλυτο αριθμό δεν τα έχει καταφέρει μόνη της. Διακρίσεις που ήρθαν από προσωπικές θυσίες των αθλητών των γονιών και της ομάδας μας. Η στήριξη της Ομοσπονδίας και της πολιτείας ανύπαρκτη.

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό:

θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ Κουρμούλη Κώστα που μου μεταλαμπάδευσε την αγάπη του και τον ρομαντισμό του για την ποδηλασία.

Τον Γιωργος Διγαλακης και τον Fragioudakis Giorgos για την στήριξη που μου παρείχαν προπονητικά ως αθλητή και μου μετέδωσαν την φιλοσοφία της προπονητικής.

Όλους τους προπονητές που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και ιδιαίτερα τον Orfanoudakis Kostas και τον Babbis Chaidemenakis για την αδιάκοπη τροφοδότηση με αθλητές από την ακαδημία οι οποίοι ήταν άριστα καταρτισμένοι ψυχικά, τεχνικά και σωματικά. Όλα τα μέλη των Δ.Σ της ομάδας και ιδιαίτερα τον Nektarios Panigirakis γτ ήταν ο συνδετικός μου κρίκος με τα Δ.Σ και υποστήριξε και υπόμεινε την κάθε μου τρελή σκέψη και ιδέα.

Την σύζυγο ❤️❤️❤️ μου και την οικογένεια μου που στήριξε αυτή την προσπάθεια μου για 2 δεκαετίες και πάνω……
Τους φίλους και χορηγούς της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την ομάδα και τα παιδιά της.
Τέλος όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και υπέφεραν κοντά μου 🤣🤣🤣.
Ευτυχώς για εμένα είναι πολλές οι διακρίσεις των αθλητών μου όλα αυτατα χρόνια και σίγουρα δεν γίνεται να αναφερθούν όλα τα παιδιά αλλά σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους.

Ώρα να προπονηθώ και εγώ λίγο πάλι

Ποδηλασία

ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES: Εξαιρετικές επιδόσεις από τους μικρούς ποδηλάτες στον αγώνα του Αρκαδίου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδηλασία

Ξέσπασμα Χρήστου Βολικάκη για τις κατηγορίες για το ντόπινγκ: Βιάζονται να γράψουν κακίες – Θα λάμψει η αλήθεια

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδηλασία

Καταπληκτικός Γεωργουσάκης – Τερμάτισε πρώτος στην Ρόδο | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO