Connect with us

Μουντιάλ 2022

Γαλλία – Μαρόκο για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού

Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στον τελικό θα προκύψει απόψε (14/12), με την Γαλλία και το Μαρόκο να μονομαχούν με στόχο το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ, εκεί που βρίσκεται ήδη η Αργεντινή μετά τη νίκη της επί της Κροατίας, θα βρει τον κάτοχο του το βράδυ της Τετάρτης, με τη Γαλλία και το Μαρόκο, να μονομαχούν για μια θέση στον τελικό.

Η κάτοχος του τροπαίου Γαλλία, κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης Μαρόκο. Η ομάδα του Ντεσάν έχει την ευκαιρία να βρεθεί για 2η συνεχόμενη φορά στον τελικό του Μουντιάλ, όμως απέναντι της θα βρει το εκπληκτικό Μαρόκο, που κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο.

Το Μαρόκο δεν έχει δεχθεί έως τώρα γκολ από αντίπαλο, καθώς η μοναδική φορά που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του, ήταν από αυτογκόλ στο παιχνίδι των ομίλων με τον Καναδά, με την Γαλλία από την πλευρά της να έχει σε εξαιρετική κατάσταση του Εμπαπέ και Ζιρού.

Ο ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 21:00 στο «Al Bayt Stadium», όπου αναμένεται να βρεθούν περίπου 45.000 Μαροκινοί έναντι μόλις 4.000 Γάλλων!

Μουντιάλ 2022

Το καταπληκτικό video της Αργεντινής με τον Άγιο Λιονέλ για το Μουντιάλ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Αποθέωση στο Μπουένος Άιρες για τους πρωταθλητές κόσμου!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μουντιάλ 2022

Η Αργεντινή είναι Πρωταθλήτρια Κόσμου | Η απονομή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO