Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Μπελεβώνης: Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού δεν έρχεται για τις γνωστές λαμογιές

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Μπελεβώνης, με τον παράγοντα του Παναιτωλικού να μιλάει αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση στην ομάδα του Αγρινίου

 

Μεταξύ των άλλων ο έμπειρος παράγοντας του Παναιτωλικού σημείωσε πως ο κ. Κωστούλας ήθελε εδώ και καιρό να αποχωρήσει από τον σύλλογο με τους νέους ιδιοκτήτες να θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την ομάδα και όχι για… λαμογιές.

Αρχικά ανέφερε: «Οι υπογραφές έπεσαν πριν μία ώρα και πλέον γίνονται οι διαδικασίες για το τυπικό σκέλος της μεταβίβασης της ομάδας. Ο κ. Κωστούλας έχει αναφερθεί στην αποχώρηση του πριν από καιρό, είναι 18 χρόνια στην ομάδα και πλέον έχει κουραστεί με την κατάσταση που υπάρχει, καθώς δεν προχωράμε μπροστά αλλά πίσω. Δεν έχουν έρθει για να κάνουν αλλαγές, αλλά θέλουν να εξελίξουν την ομάδα, εγώ προσωπικά δεν θέλω να πω αν θα φύγω ή θα συνεχίσω στην ομάδα».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ακόμα και στην… τελευταία πράξη, ο ίδιος έβαλε το συμφέρον του Παναιτωλικού και της πόλης με ανθρώπους που θα πάνε την ομάδα πιο μπροστά. Οι ίδιοι φαίνεται πως θέλουν να ασχοληθούν και με τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς βρίσκονται κοντά και στην αγορά της Έβερτον, δεν έρχονται για τις… γνωστές λαμογιές αλλά δείχνουν πως αγαπούν το ποδόσφαιρο».

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Παραμένει στην ίδια μανατζερική «στέγη» με το βλέμμα στο καλοκαίρι ο Κουλιεράκης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO