Connect with us

Πόλο

Πρωτιά για τους μίνι παίδες στο “3ο PANDA Ιορδάνης Πανταζής” στο τουρνουά του Π. Φαλήρου

Εξαιρετική αποδείχτηκε η συμμετοχή για την ομάδα πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο “3ο τουρνουά PANDA Ιορδάνης Πανταζής” που διοργάνωσε το Παλαιό Φάληρο.

 

Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, κερδίζοντας στον τελικό την Γλυφάδα με σκορ 12-7.

Το τουρνουά έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους μίνι παίδες εν όψει της έναρξης του πανελληνίου πρωταθλήματος, με τους νεαρούς πολίστες να αποδεικνύουν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και μπορούν να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση.

 

Ο Ναυτικός Ομιλος σημείωσε ουσιαστικά πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας στο πλαίσιο της πρώτης φάσης την Βουλιαγμένη (12-5), τον ΓΣ Περιστερίου (17-3) και την Γλυφάδα (10-7). Στον ημιτελικό επικράτησε με άνεση του Παλαιού Φαλήρου (6-1) ενώ στον τελικό επιβλήθηκε ξανά της Γλυφάδας (12-7).

Αναλυτικότερα η αποστολή για τον ΝΟ Χανίων είναι η εξής: Αυγουστιανάκης, Γαλανάκης, Γλυνιαδάκης, Ζουμπουλιάς, Ηλιάκης, Κατάκης, Κλωθάκης, Κοκολινάκης, Κοξ, Κόρακας, Μακριδάκης, Μπαδογιάννης, Ξανθουδάκης, Πολέντας, Προεστάκης, Τζογανίδης, Τυροβολάς, Χαιρέτης.

Καλύτερος σωματοφύλακας του τουρνουά αναδείχτηκε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Να σημειωθεί ότι στον τελικό το παρόν έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της πολιτικής, με τον πρόεδρο της κολυμβητικής ομοσπονδίας, Κυριάκο Γιαννόπουλο να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Πόλο

ΝΟΧ: Εκτός έδρας αποστολές για άνδρες και γυναίκες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Επαιξαν πάλι οι προ μίνι του ΝΟΧ και συνεχίζουν στη β’ φάση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Ισοπαλία στον Άλιμο για τους Άνδρες του ΝΟΧ κόντα στην ΑΕΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO